Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    Benq-Siemens C81
    Operater
    Tele2
    Godina
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Za Tele2 treba užasno puno strpljenja i tolerancije

Evo i mene, novog forumaša, s nekoliko opaski o famoznoj usluzi Tele2

Kako se s korisničkom službom Tele2 bezuspješno dopisivao već nekoliko dana, poslao sam i pisma gen. direktoru i šefu marketinga i još nečeg protesno pismo. I - odgovorila je samo neka zvijezdica iz SZK s isprikom...

No, zašto sve to?

Ovih dana smo supruga i ja – kao pretplatnici (0 tarifa) još od 2005. – poželjeli uz produženje ugovora kupiti nove telefone.

Iz ponude sa stranica (http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...&sp=produzenje) izabrali smo uređaje koji nas zanimaju (BenQ-Siemens C81 odnosno LG KG220) te sam u petak 13. VII 2007. otišao prvo u ovlašteni dućan Lakoća komuniciranja u King Crossu u Zagrebu u kojem su mi ljubazno izjavili kako nemaju te, već nekoliko drugih – jasno skupljijih – uređaja i neka nazovem slijedeći tjedan, možda dobiju i druge telefone. U subotu 14. VII 2007. sam bio u drugom ovlaštenom prodajnom mjestu – Konikom u City Center One, također u Zagrebu. Nesusretljivi prodavač me također uputio na nekoliko drugih modela koje imaju, a za ostale „ne zna kad će doći, jer to ovisi ima li ih dobavljač na lageru“.

Dakle, prvenstveno me zanima zašto uopće stavljaju ponudu na web stranice kad u dva ovlaštena dućana u velikim trgovačkim centrima i još k tome u glavnom gradu nemaju kompletnu ponudu i kakav je to uopće način!? Nadalje, afterservice i profesionalnost osoblja koje prodaje proizvode je nedopustivo loša i niska. Kao da im uopće nije stalo hoće li što prodati ili ne.

Međutim, kad korisnik zakasni i jedan dan s inače redoviti plaćanjem, uredno šalju opomene s prijetnjom reduciranja usluge i pisanim putem i SMS-om. To se dogodilo i mojim poznatima i meni (dva-tri puta kad sam bio na putu...).

Osoba sam s invaliditetom i krećem se pomoću invalidskih kolica, ali vodim aktivan život i radim. No, moj život se temelji na planiranju i ne smatram posebno zabavnim obilaziti prodajna mjesta i tražiti od nezainteresiranih djelatnika nešto što se uredno oglašava (danas, 30. VII 2007. još uvijek), no nitko nema pojma kad će se to moći i naći kod tih istih trgovaca.

Ujedno, kad sam u travnju putovao po Austriji i Njemačkoj, više sam bio bez povezanosti, nego što sam uspio ostvariti kontakt. I to i preko svog telefona i preko telefona koji ima moja supruga, također pretplatnica Tele2 od početka uvođenja Tele2 kao trećeg operatera..

Tako je, zapravo, bilo od početka, kad sam želio – privučen reklamom – ostvariti pretplatnički odnos – gle čuda, baš kod Lakoće komuniciranja u King Crossu. I tada je to bilo moguće tek od drugog ili trećeg pokušaja, uz također mizernu uslugu djelatnika na prodajnom mjestu. U to doba sam imao simpatije i razumijevanja za, vjerovao sam, prve dječje korake. No, sad vidim kako je šlampavost pravilo, a ne slučaj.

Iskreno se nadam se kako će odustati od ležerne prakse svojih za to nadležnih službi ili da će tu SZK razjuriti, jer ionako nikakve koristi od njih - samo razbjesne ljude!.

Inače, telefone sam našao kod Dradara u Prečkom (kod iznenađujuće susretljivog prodavača), no morali smo napraviti prelazak iz 0 tarife u kikiriki. Što je bez veze, ali mi je cijena još uvijek bolja od onih gulikoža iz T-Mobilea ili Vipa.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jankoez Pregledaj post
    Evo i mene, novog forumaša, s nekoliko opaski o famoznoj usluzi Tele2

. U to doba sam imao simpatije i razumijevanja za, vjerovao sam, prve dječje korake. No, sad vidim kako je šlampavost pravilo, a ne slučaj.
    Iskreno se nadam se kako će odustati od ležerne prakse svojih za to nadležnih službi ili da će tu SZK razjuriti, jer ionako nikakve koristi od njih - samo razbjesne ljude!.

S ovim se potpuno slažem s tobom ...
    Nije ovo za mene ...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja inace ne volim tele2 neznam zasto,ali otkad su se pojavili kao treci operater ne uljevaju mi povjerenje...
    Oduvijek sam korisnik t-mobilea i on mi je najdrazi operator!
    My mind on money,
    Money on my mind.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05