= Citat = Izvorno postao jerbici Pregledaj post
Evo da malo napišem o neozbiljnosti Tele 2

Naime jednog ljepog dana odlučih ja da pređem u dotičnu mrežu i da si ostavim broj iz T- mobilea, naravno prije nego sam krenuo u postupak dobro sam se informirao i na webu i kod službe za korisnike!
I tako dobro "informiran" pun ushićenja (zbog novog aparata a i mreže) krenem ja 29.5 u trgovinu gdje mogu zatražit prjenos broja i sklopit ugovor o poslovnoj tarifi! Dođem tamo i fino sve ispunimo potpišemo iskopiramo potrebne dokumente... predviđen rok prenosa je 8.6. oko 16 h... no međutim tek 11.6. dolazi sms, vas zahjev je odbijen, za detalje obratite se SZK!
I tako ja i učinim, kažu oni fali kopija osobne, ja velim nemoguće jel sam gledao čovjeka dok je kopirao i klama, no ni to nije bitno, pitam ja dali ste vi toliko mutavi da pošaljete zahtjev drugoj mreži a da nite provjerili jeli isti potpun, kažu da nisu... LOL i da ako hoću mogu poslat kopiju osobne na faks, i ja naravno tako i učinim!

Prošlo opet 10-15 dana, zovem ja SZK, reko WTF, kaže ženska javite se SZK za poslovne korisnike, ja joj pokušavam objasnit da nije problem u tarifi nego u prjenosu broja, ali ona inzistira. Ne budi ljen, nazovem ja dotičnu SZK, i kažu oni odbijen zahtjev, nema osobne, ja reko vi niste normalni, pa držim faks odzivnik u ruci, 100% poslano i to 2 puta, kaže čovjek najbolje opet odite u trgovinu di ste to potpisivali!

Ja reko ajd opet ne budi ljen, ja tamo kaže čovjek sve je u redu čeka se samo da se završi proces, veli jedino ti mogu pomoć da zaustavim ovaj zahtjev, ja reko zar se ne može samo jednom u 6 mj. predat zahtjev, a on onako zbunjen; a da fakat, kaže odi ti doma oni samo što nisu završili!

Dođem ja doma, i zove me neki lik iz tele dva, i veli dajte se vratite u dućan da potpišete novi zahtjev, e onda sam stvarno pukao i i zvrjeđao ga do jajcof, i ponovno im poslao sve na fax i čekao 28.6 koji je navadno dan prebacivanja broja!!

Naravno 28 je prošao a od prebacivanja ni p, i zovem ja njih ponovno, kažu oni fali osobna i potpis na zahtjevu, pa reko vi niste normalni, reko odi sad stani na fax i čekaj moje dokumete da mi potvrdiš da sad sve imate, i potpišem ja zahtjev na 5 mjesta da im nebi slučajno falio potpis, i pošaljem im na fax po ko zna koji put, veli čovjek štiima, reko aj da i to vidimo!!!

I sada još uvjek čekam uključenje koje bi navodno trebalo biti 0k0 8.7, što znači 15.7. u praksi, no od svog tog sranja je nastalo novo, jer za poslovne tarife zahtjevaju izvod i registra trgovačkog suda ne stariji od 30 dana, a moj je sad već ultra star, i sad moram ponovno jahat 2 dana po centru grada u najvećim gužvama, jer trgovački sud funkcionira tako da jedan dan predaš zahtjev a drugi dan dobiješ izvadak, i to u periodu 9-11 h, i tu naravno ide 5 kn biljega po stranici izvatka!!

Tako da sam na kraju eventualnu godišnu uštedu na tarifi, potrošio na hodanje, vozanje i telefoniranje....
''zona sumraka''...
ako ce te usreciti to je normalna pojava kod mućki2.....
van prepaida ces naici na veliku zavrzlamu koju nitko nitko nemoze rijesiti.....sritno...