= Citat = Izvorno postao radule Pregledaj post
Ajd da krenemo pljuvati i po Teletu.
Evo ovaj mjesec mi opet nije stigao račun, do sad mi je to bilo oko 4-5 puta, u godinu i po korištenja. Sad ne znam da li je to do mog ljenog poštara ili oni nekad zaborave poslat račun.
Baš me zanima ima li još ovakvih slučajeva.

Moram priznati da osim toga nemam više nikakvih problema.
Ne nisi jedini. Meni prošli mjesec nije došao račun, poslali su mi prijepis tek na moj prigovor. Sve bi to bilo u redu da mi nisu uredno isključili liniju, iako nisam mogao platiti jer nisam imao račun. Da sve bude još gore, nije im bilo dovoljno da im se faksira kopija uplatnice nego sam morao čekat da im novci sjednu na račun. A ono što mi je "genijalno" kod njih je da se može razgovarati samo sa službom za korisnike koji ne mogu riješiti problem jer to nije u njihovoj ovlasti. Svaki prigovor završava s: -Zabilježit ćemo...., a slijedeći put ide:-Nisu vam se javili (s velikim čuđenjem)...zabilježit ćemo... . Uglavnom zvao sam ih svaki dan od kad su mi isključili liniju, ko papiga ponavljao da račun nije plačen jer nisam dobio račun i slušao svaki dan istu priču. Totalno neprofesionalno. Uprava Tele 2 se skriva iza službe za korisnike, a ovi su u nekim situacijama (kao ova moja) nemoćni. Zašto se skrivati, ako nisi kriv!?