po novom kažem - ne gase odmah broj, nego isključe tarifu, pa onda ako se opet desi gase broj- to je odgovor lika iz szk.... po meni bi trebali, tj dužni su u tom slučaju ograničit pozive prema vip/tomato na određen broj minuta i nebi bilo problema... kako ima simpa 200min prema vip/tomato u prejakoj ako prijeđeš 0,5kn/min ti je... a ne da ja moram razmišljat koliko sam zvao i "dal je to pravedno" kako se pozivaju na načelo pravednosti... po meni tu HAKOM ne radi svoj posao uopće kako treba, on je trebao natjerati tele2 da se izjasni koliko je dopušteno zvati Vip/tomato,a ne dozvolit da ikome gase tarifu, a kamoli broj... druga stvar trebao je natjerat Tomato da ugasi skroz "na tuđi račun" jer tarifa ionako nema više smisla kad su ugasili mogućnost korištenja u romingu i nema je više za aktivaciju, ali je i dalje tu dostupna za korištenje onom tko ju je aktivirao i samo stvara pomutnju na tržištu mobilnih usluga... taj HAKOM ne radi svoj posao u tome je problem, a operateri čine šta ih volja i vip/tomato i tele2 u ovom slučaju....

Odgovori uz citat

Bookmarks