Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    RN7
    Operater
    HT
    Bodovi
    7.897
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Bodovi: 7.897, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Ukupna aktivnost: 62,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ponuda je meh... Svaka čast za GB, ali naknada za uspostavu poziva je tu i dalje... Bilo bi bolje da su dali 1000 sveka za 50-60kn bez naknade za uspostavu poziva i onda bi pričali o sjajnoj ponudi, ovako mi je baš... meh!

2. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao partwish Pregledaj post
    Ponuda je meh... Svaka čast za GB, ali naknada za uspostavu poziva je tu i dalje... Bilo bi bolje da su dali 1000 sveka za 50-60kn bez naknade za uspostavu poziva i onda bi pričali o sjajnoj ponudi, ovako mi je baš... meh!
    upravo ovakva je bila i moja reakcija, jedno veliko meh
    džaba mi 3gb neta kad im je na mom području pokrivenost očajna, kako 2g tako i 3g mreže. a i brzina je kao da je GPRS svo vrijeme, a ne EDGE, dok je ping na 3g mreži oko 200 i brzina 1Mbps...
    ali opet, nisam ni imao neka velika očekivanja no, nekome će biti odlično
    Zadnji uredio moba2007 : 13-02-2014 u 18:30

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2013
    Bodovi
    1.061
    Nivo
    7
    Bodovi: 1.061, Nivo: 7
    Ukupna aktivnost: 20,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao partwish Pregledaj post
    Jesi li ti pijan? Za 50 uplaćenih kuna dobiješ 50 kuna na bonus-račun, a to je 166 uspostava poziva. I još ti na kraju mjeseca ostane 15 kuna. To, 3 GB i 1000 minuta dovoljno je za 99 posto korisnika, ali uvijek ima onih koji će i u najboljoj ponudi naći dlaku u jajetu. Ne zato što ih se ne može zadovoljiti, nego zato što su najobičniji tupani.

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slavonija Pregledaj post
    Jesi li ti pijan? Za 50 uplaćenih kuna dobiješ 50 kuna na bonus-račun, a to je 166 uspostava poziva. I još ti na kraju mjeseca ostane 15 kuna. To, 3 GB i 1000 minuta dovoljno je za 99 posto korisnika, ali uvijek ima onih koji će i u najboljoj ponudi naći dlaku u jajetu. Ne zato što ih se ne može zadovoljiti, nego zato što su najobičniji tupani.
    Vidim da je tebi teško komunicirati na ovom forumu bez spuštanja rasprave na osobnu razinu... pa nismo na ulici. Nije sve u cijeni usluge, ima nešto (točnije više toga jest) i u kvaliteti pružene usluge. Džaba ljudima 3GB kada će to moći iskoristiti samo na presporoj 2G mreži u ruralnim područjima odnosno na 1Mbps u gradovima. Imam i na Simpi sve ono što i Tele2 nudi, a kvaliteta je neopisivo bolja. 100% bonusa je i na Simpi i isti vrijedi sve dok je kartica aktivna, za razliku od Tele2 gdje bonus traje mjesec dana, a potom se briše.

6. 'Hvala' kažu:

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2013
    Bodovi
    1.061
    Nivo
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Vidim da je tebi teško komunicirati na ovom forumu bez spuštanja rasprave na osobnu razinu... pa nismo na ulici. Nije sve u cijeni usluge, ima nešto (točnije više toga jest) i u kvaliteti pružene usluge. Džaba ljudima 3GB kada će to moći iskoristiti samo na presporoj 2G mreži u ruralnim područjima odnosno na 1Mbps u gradovima. Imam i na Simpi sve ono što i Tele2 nudi, a kvaliteta je neopisivo bolja. 100% bonusa je i na Simpi i isti vrijedi sve dok je kartica aktivna, za razliku od Tele2 gdje bonus traje mjesec dana, a potom se briše.

Simpa stoji 50 kuna, daje 1 GB, samo 200 minuta prema Vipu i Tomatu, a ti da imaš sve ono što i Tele2 nudi!? I što će ti 500 kuna bonusa na Simpi ako ga nemaš na što potrošiti. Ovdje dobiješ 50 kuna i to je sasvim dovoljno za trocifrenu seriju uspostava poziva. A prigovaranje signalu, presporim mrežama ispod je svake razine. Gledanje interneta na mobitelu nema preveliku svrhu. Ako si obični korisnik, internet ti služi da ne izgubiš najosnovniji kontakt. Ako si profesionalac, internetu ćeš pristupiti preko malo većega ekrana i ne ćeš se opterećivati baznim stanicama.
    Zadnji uredio Slavonija : 15-02-2014 u 23:46

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Slavonija Pregledaj post
    Simpa stoji 50 kuna, daje 1 GB, samo 200 minuta prema Vipu i Tomatu, a ti da imaš sve ono što i Tele2 nudi!? I što će ti 500 kuna bonusa na Simpi ako ga nemaš na što potrošiti. Ovdje dobiješ 50 kuna i to je sasvim dovoljno za trocifrenu seriju uspostava poziva.
    Ooo imam ih na što potrošiti. Evo npr. sa svim bonusima kroz zadnjih par mjeseci sam miran za uspostavu poziva narednih godinu dana, ako ne i više i to čisto iz razloga što bonus ne traje mjesec dana Nekada možda neću imati na računu za Prejaku opciju pa ću koristiti bonus kune na pozive i net... Sa druge strane u Tele2 sav bonus bi propao. Ni nemam više poziva prema Vipu da mi treba više minuta, a poučen starim iskustvom, tele2 će gasiti kartice ako imaš više poziva prema Vip/tomato mreži, tako da mi se ne kocka sa brojem koji bi mogao biti ugašen ako slučajno imam koji poziv više prema tomatu.

A prigovaranje signalu, presporim mrežama ispod je svake razine.
    kako može prigovaranje signalu biti ispod svake razine? Ljudi prigovaraju već godinama, a oni ništa ne rade, a ako i rade nešto po pitanju signala onda to ide sporo. Ne da mi se baš uvijek vaditi mobitel iz džepa samo da bi me ljudi mogli dobiti. Tele2 jedini u Hrvatskoj nema licencu za LTE/4G, i zbilja se pitam kamo im mreža ide, planiraju li oni ulagati u infrastrukturu ili ostati na tehnologijama starim 10 godina?

Gledanje interneta na mobitelu nema preveliku svrhu. Ako si običan korisnik, internet ti služi da ne izgubiš najosnovniji kontakt. Ako si profesionalac, internetu ćeš pristupiti preko malo većega ekrana i ne ćeš se opterećivati baznim stanicama.
    Evo ti si kao i Tele2 ostao u 2005. kada je internet na mobitelu bio najnoviji izum tehnologije. Probudi se, 2014. godina je, ljudi koriste internet na mobitelu uveliko. Ok, ne po 20GB možda, ali da, ljudi koriste internet i to po par GB. VoIP, instant messaging, gledanje YouTube klipova, streamanje muzike sa raznih servisa, slušanje radija preko interneta, updateanje aplikacija... i lista ide i ide. Upravo zato je Tele2 ponudio 3GB interneta na Smart tarifi, što jest za svaku pohvalu No kao što sam već rekao-hvala, ali ne hvala.

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2012
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    3.069
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.069, Nivo: 13
    Bodovi: 3.069, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo išel baš proučiti ovaj Simpa i nije mi se čini tak loše, pogotovo zbog 100% bonusa, al kad sam videl ovo:
    Od uključenih ukupno 1.000 minuta, 800 minuta možeš potrošiti prema Tele2, bonbonu, MultiPlus mobileu, mobilnoj mreži Hrvatskog Telekoma te svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj, a 200 minuta prema Vipnet mreži (Vip i Tomato).

Štima?
    Fak u, Ne štima. Samo mi treba da pratim ko je na kojoj mreži i kolko ga zovem

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gecvz Pregledaj post
    Malo išel baš proučiti ovaj Simpa i nije mi se čini tak loše, pogotovo zbog 100% bonusa, al kad sam videl ovo:

Fak u, Ne štima. Samo mi treba da pratim ko je na kojoj mreži i kolko ga zovem
    E to, upravo to. Ljudi neka odluče što je njima povoljnije. Meni jedino smeta što @slavonija govori što je univerzalno svima povoljnije. Svatko ima drugačije navike i neka si izabere što mu odgovara. Hvala bogu izbor je velik. I isto kako tele2 ima svoje korisnike, tako ih ima i simpa i tomato i bonbon... Da je tele2 toliko povoljan i kvalitetan većina ljudi bi bila na njihovoj mreži, ali kao što vidimo to nije slučaj.

11. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika