Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uhm, ne bih da ispadne da branim Tele2, ali mozda bas i jeste roaming. Evo meni je pre nekih 3 mjeseca dok sam bio u BiH otislo sa prepaid racuna oko 30 kuna. Naravno nazovem SZK, i kazu mi da je to bio prijenos podataka u roamingu, nakon cega je moja reakcija bila WTF?!?.
    I dobro, prekinem razgovor, pogledam na mob prijenos podataka i telefon mi se 5 puta spojio na net, i to svaki put oko 1kB podataka, iako mi je namjesteno da se ne spaja u roamingu. A, posto je obracunska jedinica 100kB skinulo mi je 5 puta po 5.95kn sa racuna. Imam LG Optimus i costum ROM. Ne kazem da je i kod tebe isto, ali ako si isao van drzave mozda se to i tebi desilo.
    Trazi ispis poziva pa vidi sta su ti naplatili

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    Uhm, ne bih da ispadne da branim Tele2, ali mozda bas i jeste roaming. Evo meni je pre nekih 3 mjeseca dok sam bio u BiH otislo sa prepaid racuna oko 30 kuna. Naravno nazovem SZK, i kazu mi da je to bio prijenos podataka u roamingu, nakon cega je moja reakcija bila WTF?!?.
    I dobro, prekinem razgovor, pogledam na mob prijenos podataka i telefon mi se 5 puta spojio na net, i to svaki put oko 1kB podataka, iako mi je namjesteno da se ne spaja u roamingu. A, posto je obracunska jedinica 100kB skinulo mi je 5 puta po 5.95kn sa racuna. Imam LG Optimus i costum ROM. Ne kazem da je i kod tebe isto, ali ako si isao van drzave mozda se to i tebi desilo.
    Trazi ispis poziva pa vidi sta su ti naplatili
    takav isti problem kao tvoj je imala cura, isto bila u BiH, samo sto je imala puno vise tih cudnih spajanja samih od sebe i potrosilo joj oko 400kn...
    a ja nisam bio u inozemstvu, jedino ovaj lokalni roaming kada nema tele2 signala pa uskci t-mobile, iako kazem, nije mi jasno kako bi to bilo moguce kada sam postavio da se ne spaja na net za vrijeme roaminga.

uglavnom, evo nesto zanimljivo, posaljem danas poruku mb? i kaze da sam potrosio 64mb u paketu, dok je prije par dana u poruci stajalo da sam potrosio 100mb u paketu. !?? tele2 nesto opako mulja, ali ovo mora ici masovna pobuna i u novine. pa nismo mi budale da placamo njihove greske i lopovluk. inace na tele2 sam odkad postoje u HR i nikad nisam imao problema sa njima, dapace.
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By DŠ... in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-10-2011, 00:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove