Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    HTC EVO 3D
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    9.871
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.871, Nivo: 23
    Bodovi: 9.871, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kak ve su to fore s internetom, u subotu 7.7.2012. sam provjeravo stanje interenet prometa i imao sam 200 mb, taj dan sam par puta još koristio internet (samo facebook, znači ništa previše prometa)...8.7. provjerim opet i imam 60 mb?? ubrzo nakon provjere mi dolazi poruka da ću uskoro potrošit promet...od tada nisam maknuo prstom prema uključivanju prijenosa podataka, znači uopće nikakav internet...9.7. dolazi poruka da sam potrošio sve, ja provjerim na moj tele 2 trenutačna potrošnja nije ništa veća nego što revolucija iznosi , 12.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 209 kn , danas 13.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 240 kn , tpo porukica kaže 110 kn povrh ostalih troškova (ukupno 280 kn)... znači ja od kad nisam koristio internet sam dobio 110 kn interneta ??? wtf. kasni obračun ili kaj ??, ak kasni obračun koja svrha onda toga , ja danas mogu provjerit stanje i oni kažu 400 mb ja surfam bezbrižno a za 3 dana imam 1000 kn račun jer njima kasni obračun , da li se može nešto napraviti ??? žalba ?? bilo što ?
    i da napomenem zvaršio sam elektrotehnički faks i mobiteli su mi struka tako da nije moguće da sam mutav i neznam ugasit prijenos podataka

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2012
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    1.744
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.744, Nivo: 9
    Bodovi: 1.744, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao daci Pregledaj post
    kak ve su to fore s internetom, u subotu 7.7.2012. sam provjeravo stanje interenet prometa i imao sam 200 mb, taj dan sam par puta još koristio internet (samo facebook, znači ništa previše prometa)...8.7. provjerim opet i imam 60 mb?? ubrzo nakon provjere mi dolazi poruka da ću uskoro potrošit promet...od tada nisam maknuo prstom prema uključivanju prijenosa podataka, znači uopće nikakav internet...9.7. dolazi poruka da sam potrošio sve, ja provjerim na moj tele 2 trenutačna potrošnja nije ništa veća nego što revolucija iznosi , 12.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 209 kn , danas 13.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 240 kn , tpo porukica kaže 110 kn povrh ostalih troškova (ukupno 280 kn)... znači ja od kad nisam koristio internet sam dobio 110 kn interneta ??? wtf. kasni obračun ili kaj ??, ak kasni obračun koja svrha onda toga , ja danas mogu provjerit stanje i oni kažu 400 mb ja surfam bezbrižno a za 3 dana imam 1000 kn račun jer njima kasni obračun , da li se može nešto napraviti ??? žalba ?? bilo što ?
    i da napomenem zvaršio sam elektrotehnički faks i mobiteli su mi struka tako da nije moguće da sam mutav i neznam ugasit prijenos podataka

Provjere stanja prometa za pretplatnike ne radi već poduže vrijeme. Tu ima osnova za traženje intervencije HAKOM-a. Primjećujem u posljednje vrijeme da se masa ljudi žali da ne dobivaju redovito račune a podložni su opomenama od strane Tele2 pa čak se nađu na udaru tvrtke Inkaso koja se bavi utjerivanjem dugovanja za Tele2 ali tada nastaju dodatni troškovi koji su puno veći od stvarnog dugovanja. Ljudi se ni krivi ni dužni nalaze pred ovrhama. Ovo pišem jer pomno pratim situaciju u posljednje vrijeme a ne kao frustrirani korisnik.

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i sto sad? nisam nikad imao prituzbi, molio bi nekog iskusnijeg. da se obratim tele2 szk? ima li to smisla? pisani prigovor? sto kako? ja necu platit za podatkovni promet izvan paketa i gotovo. bili su lihvari, kao i svi ostali, ali ovo sad je preko svake mjere...
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1