kak ve su to fore s internetom, u subotu 7.7.2012. sam provjeravo stanje interenet prometa i imao sam 200 mb, taj dan sam par puta još koristio internet (samo facebook, znači ništa previše prometa)...8.7. provjerim opet i imam 60 mb?? ubrzo nakon provjere mi dolazi poruka da ću uskoro potrošit promet...od tada nisam maknuo prstom prema uključivanju prijenosa podataka, znači uopće nikakav internet...9.7. dolazi poruka da sam potrošio sve, ja provjerim na moj tele 2 trenutačna potrošnja nije ništa veća nego što revolucija iznosi , 12.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 209 kn , danas 13.7. na moj tele 2 mjesečna potrošnja iznosi 240 kn , tpo porukica kaže 110 kn povrh ostalih troškova (ukupno 280 kn)... znači ja od kad nisam koristio internet sam dobio 110 kn interneta ??? wtf. kasni obračun ili kaj ??, ak kasni obračun koja svrha onda toga , ja danas mogu provjerit stanje i oni kažu 400 mb ja surfam bezbrižno a za 3 dana imam 1000 kn račun jer njima kasni obračun , da li se može nešto napraviti ??? žalba ?? bilo što ?
i da napomenem zvaršio sam elektrotehnički faks i mobiteli su mi struka tako da nije moguće da sam mutav i neznam ugasit prijenos podataka![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks