= Citat = Izvorno postao gljiva1000 Pregledaj post
Pozdrav svima!

Da se i ja pohvalim Jučer sam naručio mobitel sa Tele2 webshopa, stigao mi je odmah mail sa računom, brojem narudžbe i obavijesti da pričekam idući mail sa potvrdom narudžbe, nakon čega ću moći pratiti pomoću broja narudžbe status svoje pošiljke.
U uvjetima korištenja piše da navedeni rok isporuke paketa (2 dana za Zagreb) kreće od kada je poslana potvrda o narudžbi, a ista mora biti u roku od 24 sata od ostvarivanja narudžbe. Taj je rok naravno istekao, bez ikakve potvrde.
Zvao sam SZK i tamo su mi rekli da je do dostavljača, Overseas Express, te da se njima obratim, makar je Tele2 taj koji mora potvrditi moju narudžbu... ??
Radno vrijeme SZK od Overseas Expressa je završilo za danas tako da ih tek sutra mogu kontaktirati, ali ne vjerujem da će to riješiti nešto, pošto mi je informacija da je to njihova odgovornost jako čudna.
Najveći je problem to što mi je dosta hitno, a sada ne znam ni što je s tim... Pohvale od mene za neefikasnost, i moram dodatno nevezano napomenuti za jednu od najnefunkcionalnijih web stranica.
Ta potvrda narudžbe izgleda u pravilu ne dolazi... unesi broj narudžbe u www.tele2.hr/status-dostave/ kao što ti piše u emailu da vidiš gdje je zapelo. Vezano za rok isporuke, mislim da je u roku 3 radna dana.