Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Motorola ZN5
    Operater
    Tele2, Wind
    Godina
    34
    Bodovi
    7.213
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Bodovi: 7.213, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

webshop

Pozdrav svima!

Da se i ja pohvalim Jučer sam naručio mobitel sa Tele2 webshopa, stigao mi je odmah mail sa računom, brojem narudžbe i obavijesti da pričekam idući mail sa potvrdom narudžbe, nakon čega ću moći pratiti pomoću broja narudžbe status svoje pošiljke.
    U uvjetima korištenja piše da navedeni rok isporuke paketa (2 dana za Zagreb) kreće od kada je poslana potvrda o narudžbi, a ista mora biti u roku od 24 sata od ostvarivanja narudžbe. Taj je rok naravno istekao, bez ikakve potvrde.
    Zvao sam SZK i tamo su mi rekli da je do dostavljača, Overseas Express, te da se njima obratim, makar je Tele2 taj koji mora potvrditi moju narudžbu... ??
    Radno vrijeme SZK od Overseas Expressa je završilo za danas tako da ih tek sutra mogu kontaktirati, ali ne vjerujem da će to riješiti nešto, pošto mi je informacija da je to njihova odgovornost jako čudna.
    Najveći je problem to što mi je dosta hitno, a sada ne znam ni što je s tim... Pohvale od mene za neefikasnost, i moram dodatno nevezano napomenuti za jednu od najnefunkcionalnijih web stranica.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gljiva1000 Pregledaj post
    Pozdrav svima!

Da se i ja pohvalim Jučer sam naručio mobitel sa Tele2 webshopa, stigao mi je odmah mail sa računom, brojem narudžbe i obavijesti da pričekam idući mail sa potvrdom narudžbe, nakon čega ću moći pratiti pomoću broja narudžbe status svoje pošiljke.
    U uvjetima korištenja piše da navedeni rok isporuke paketa (2 dana za Zagreb) kreće od kada je poslana potvrda o narudžbi, a ista mora biti u roku od 24 sata od ostvarivanja narudžbe. Taj je rok naravno istekao, bez ikakve potvrde.
    Zvao sam SZK i tamo su mi rekli da je do dostavljača, Overseas Express, te da se njima obratim, makar je Tele2 taj koji mora potvrditi moju narudžbu... ??
    Radno vrijeme SZK od Overseas Expressa je završilo za danas tako da ih tek sutra mogu kontaktirati, ali ne vjerujem da će to riješiti nešto, pošto mi je informacija da je to njihova odgovornost jako čudna.
    Najveći je problem to što mi je dosta hitno, a sada ne znam ni što je s tim... Pohvale od mene za neefikasnost, i moram dodatno nevezano napomenuti za jednu od najnefunkcionalnijih web stranica.
    Ta potvrda narudžbe izgleda u pravilu ne dolazi... unesi broj narudžbe u www.tele2.hr/status-dostave/ kao što ti piše u emailu da vidiš gdje je zapelo. Vezano za rok isporuke, mislim da je u roku 3 radna dana.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G
    Operater
    Tomato
    Bodovi
    8.329
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.329, Nivo: 21
    Bodovi: 8.329, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay Pregledaj post
    Ta potvrda narudžbe izgleda u pravilu ne dolazi... unesi broj narudžbe u www.tele2.hr/status-dostave/ kao što ti piše u emailu da vidiš gdje je zapelo. Vezano za rok isporuke, mislim da je u roku 3 radna dana.

ja sam narucio mobitel prije 2 dana, dobio sam odmah taj mail, ali kad unesem broj narudzbe na stranicu, ispise
    Nema podataka.
    sto to sad znaci??

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05