Izvorno postao
bad000
Taj TELE 2 me vec zivcira kao sto sam vec i napisal gore ja sam potpisal raskid ugovora 22.12 prosli tjedan na dan kad mi je i pretplata istekla i sad ja cekam da oni mene zovu i pitajiu zakaj prekidam ..... prode 5 dana niko ne zove i ja danas nazovem SZK nakon cekanja 10 min da mi se neko udostoji javit sad je javi nekaj zenska ja velim zakaj me nije niko zval ona meni veli pa vas su zvali 24.12 u 12.30 sati ja velim molim pa mene nije niko zval kaj je istina ,ona meni veli ne meni pise da su vas zvali i da vas ukupno pokusavaju dok raskidate dopit 3 puta kad je moguce da njoj pise da su me zvali ako NISU i sad ja pitam kad me budu zvali veli valjda do kraja tjedan...tak da se meni cini da i ak kaj ponude nema sanse da ostanem na njihov mrezi a pogotovo pretplati!!vidim da su neki uspjeli prenjet broj meni jos nisu ni prenjeli a ni zvali ...... ma nek se j... oni ja bum lepo sa 1.1 2011 iskljucil mob i svako tolko ukljucil da pogledam dal su me prebacili i sam nek mi proba doci racun ra 1 mjesec jer ja im ne mislim platiti 11,12 to moram i vise nist stavrno me razocaral tak TELE 2
Bookmarks