= Citat = Izvorno postao branuschi Pregledaj post
evo da se i ja pohvalim isključili mi karticu 26.10 nako što je nisam nadoplatio od 11.04.2009 taman kad sam je mislio nadoplatit i sobzirom da je rok bio 270 dan za nadoplatu od zadnjeg istečenog bona, da bi mi danas javili da su se uvjeti promjenili od 27.10.2009 da je sad rok 6mj. ne više 9.mj. kao prije ma molim te lipo i ja kao na dar isključen dan prije objave uvjeta!!!!

još za nefalit oni gospodin to meni sve bahato nekako kao da sam ja nešto u krivu što im sustav neradi kako treba!!?( famozna služba za korisnike) zalio se pa ćemo vidit što budu rekli odgovorit u roku 48h ako nebude pozitivno za mene ode ja isvi moji ukućani na tomato pa nek se he.. lipo školski!

nisam za nikog vezan pupčanon vrpcom pa ni za njih? imali ko kakvih iskustava s pritužbom kod njih??
Apsolutno identican slucaj kod mene!
Jedina je razlika ta sto moj rok od 270 dana tece od 19. 03. 2009. i na racunu sam imao neiskoristenih 60-ak kuna.
Iz Tele2 centra su me maltene otjerali s "Kakvih 270 dana? Nikad nisam cuo za 270 dana!" Nisu spominjali nikakve promijenjene uvjete. A i ako je to, ne kuzim kako se to na takav nacin, tj. retrogradno primjenjuje? Pa onda mogu ukinuti sto zele, kada zele i kako zele! Ne bih nista rekao da su me bar obavijestili na bilo koji nacin o roku nadoplate, odnosno izmjenama, a ne samo tako iskopcali broj (a taj broj imam prakticki od dana dolaska Tele2 na nase trziste)!
Na SZK-u su, medjutim, rekli da se dogodila greska i da ce me kontaktirati. Naravno da me nisu kontaktirali. Uglavnom, jako lose ponasanje...

Jesi li im predao prituzbu? Ako da, kome, kako? Moze i na PM!