Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 2682

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2014
    Mobitel
    Iphone 6s
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    6.506
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.506, Nivo: 19
    Bodovi: 6.506, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozz svima

ovako šta se tiče dotične tarife na prvi pogled sam rekao wauuu ... to je to! jer to je ono šta mi treba 3gige i 1000min, sms ionako nikad ne šaljem... ukratko to je sve šta mi treba... ALI sjetih kako čitam komentare na facebooku ljudi ih samo pljuju, te signal, te ovo te ono...
    preko svega toga ja prelazim, jer mobitel koristim u dva velika grada u kojima je pokrivenost dobra, ALI preko jedne stvari ne mogu preći, sjetih se onog famoznog gašenja kartica kad bi ljudi zvali malo više vip i/ili tomato... oni nigdje nemaju točno navedeno koliko smijete zvati dotične mreže, nego proglašavaju zlopotrebom sve ko malo više zove vip/tomato.... i jednostavno dokle god oni točno ne preciziraju i kažu koliko smijem zvat vip i tomato ja ih neću koristiti, jer zapričam se ja nekad i pola sata i šta da mi iskopčaju? a vrlo lako mmogu, pitao sam u szk kažu da prvo gase tarifu, a ako se ponovi ugase broj.... mislio sam koristiti pa ako slučajno mi ugase tarifu odmah prebaciti na tomato.... ali razmislit ću si još dobro..... sad koristim simpu prejaku i nisam baš oduševljen, na tomatu mi je to sve skupa puno bolje radilo, sad mi se na simpi dešava da mi pucaju pozivi, odjednom prestanem čut sugovornika, nekakva zujanja, ponekad dobijem sms o propuštenom pozivu, a mobitel uključen kod mene, tako da sam razmišljao se vratiti na tomato, ali možda probam taj tele2, ali jedno veliko MOŽDA zbog ovog samovoljnog gašenja brojeva od strane tele2.. razmišljam koristiti dotičnu tarifu od tele2 samo za stick za internet, jer čini mi se da ispada jeftinije te 3gige na prepaidu kod njih nego kod tarifa na pretplatu podatkovni promet, eto...

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1