eto ja predao zahtjev za raskid ili promjenu ugovora... baš me zanima kaj bu bilo,,,
eto ja predao zahtjev za raskid ili promjenu ugovora... baš me zanima kaj bu bilo,,,
ovo veče pijem sve što teče
Jedna pohvala. Jutros su mi, bez nekog očitog razloga poklonili 10 kn na prepaid račun. Mislim, pretpostavljam da ima veze s prekjučerašnjom nadoplatom od 100 kn, ali mi je opet čudno jer nije bilo nikakve prethodne najave SMS-om "Nadoplati svoj račun i dobit ćeš...".
tele2 ima lose brojke a nakon ovog poskupljenja imat ce jos gore!
npr.prodaju uredjaje na pretplati plan 0 po dosta niskim cijenama kao da je potrosnja 50kn!
ja sam uzo jednu tu pretplatu platit cu 240kn radijske frekvencije i sto tele2 ima od mene?
nista! a dobijes novi nebrendirani uredjaj i jos otkljucan 35 posto ispod realne cijene!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
jel tko dobio "procjenu uredaja"?
iPhone 5s 16 GB
ovako, mene su zvali prije pola sata. gospoda je bila jako ugodna i pristojna. ponudili su mi raskid ugovora bez ikakvih problema (inace mi traje do 20.12.2009. ugovor), pitali da li zelim zadrzati broj ili da mi ga iskljuce.
isto tako, kad sam rekao da ne zelim raskidati ugovor ako su u mogucnosti mi aktivirati opciju slike i slova, pristali su na to. rekla mi je da slobodno odaberem tarifu koju hocu i opciju i da ce to odmah rijesiti, bez ikakvog produljivanja ugovora. prije to nisu bili u stanju napraviti, sad naglo mogu. neka, neka..
mislim da cu pristati na to, jos samo cekam da vidim sto ce napraviti sa mojom prigovorom vezanim za racun. ako to rijese kako spada, bez razmisljanja cu pristati na ponudeno.
eto, toliko za sad od mene.
nice. mene su isto zvali i ponudili mi prvo 100min besplatnih razgovora... ha ha.. reko da ću razmislit
Vidim ja da ti nisi procitao niti jedan moj post, ali te to nije sprecilo da ulazis u rasprave
Ne nude mi nikakve povlastice, nego ono sto su mi davno trebali omoguciti, a nisu. Ako te bas zanima, ima u ovom topicu detaljno objasnjenje, ne da mi se ponavljati sve prituzbe koje sam imao.
Mene su kontaktirali zadnji put u petak. Odbio sam sve opcije i kazala mi je ženska da će proslijediti zahtjev nekakvoj "višoj" instanci.
Otada-nitko se nije javio.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ja sam danas ujutro poslao mail, i za 2 sata dobio odgovor :
Vaš Zahtjev za raskid pretplatničkog ugovora smo proslijedili odjelu koji
radi na rješavanju istih, te ćete biti kontaktirani od njihove strane u što
kraćem vremenskom roku.
i sad čekam..
cekaj, pa sta vas briga. vi ste pismeno predali zahtjev prije 01.10. To je pravovaljano. Ako i dalje budu odugovlacili, treba kontaktirati HAKOM i DI. Vi ste svoje poslali u roku do 01.10
iPhone 5s 16 GB
Jel itko od vas dobio kakvu obavijest o promjeni obračunske jedinice? Svaki put me jebu s informacijama o naplati računa, kojekakvim nagradnim igrama i slično, ali za ovo ne šalju nikakve poruke niti obavijesti.
Obavijest ne. Pa nisu blesavi, znaju da 80% korisnika nema pojma da se obračunska jedinica mijenja.
Jedino gdje sam vidio je u Tele2 centru u Toweru u Rijeci na pultu maleni papirić A6 formata na kojemu je isprintano u fontu 10 da se pretplatnicima od 1.10 mijenja obračunska jedinica na minutu.
Kao u Vodič kroz galaksiju za autostopere s obavijesti o rušenju kuće u podrumu gradske vijećnice, iza vrata na kojima piše "čuvaj se leoparda")
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Je li sigurno oni moraju poslati obavjest o promjeni. Ako je to sigurno, trebali bismo se svi žaliti na iznos računa za 10. mjesec kad dođe.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
moraju poslat obavijest..eo šta piše na str. HAKOM-a:
Nadalje, prema stavku 8. istog članka, operatori su obvezni izvijestiti pretplatnika pisanim ili elektroničkim putem o predloženim izmjenama i njegovom pravu na raskid ugovora, u skladu s općim uvjetima poslovanja. Ako su izmjene općih uvjeta poslovanja i cjenovnih sustava za pretplatnika nepovoljnije u odnosu na ugovorene opće uvjete i cijene, on ima pravo raskinuti pretplatnički odnos u roku iz stavka 7.
![]()
Ima li ikakvog smisla zvati SZK? Naime, već se počinjem brinuti da će me itko nazvati.
Opet, ne znam kako mi može pomoći neki student s druge strane koji u svemu ovome predstavlja "third party application".![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
evo mene zvali po drugi put (prvi put sam rekel da ću raz,islit o njihovoj ponudi za 100 đabe minuta)...
nazove ženska i pita me jesam li razmislio... ja velim da mi to ne paše i da hoću smanjenje mmp za 100kn i knockout mukte broj..."a joj to vam ne možemo pružiti"...dobro onda prekidam ugovor...."vaš će zahtjev biti proslijeđen višoj instanci".... i ja velim ok hvala lijepo i doviđenja...
evo ti za 5 min drugi poziv.... ista ženska me pita da li hoću zadržat mobitel i ak hoću da moram platiti razliku.... ja se počnem smijati i pitam žensku jel zna kaj je to ugovor i ko je promijenio ugovorne odredbe u ovom slučaju i da ne plaćam ništa...." aha, hvala lijepo na informacijama i doviđenja" veli ženska...
baš me zanima kaj ćemo bit dalje... al ja zadnji račun plaćam ovaj iz 9 mj..
pa ja bi prije rodio novi KU990 nego sto oni saznaju cijenu uredaja. evo skoro tjedan dana proslo
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks