Evo, ja nemam komentara, lik je za mene CAR... svaka mu dala![]()
![]()
http://www.mycoolclips.com/?v=d24aaa...50cf36d9377ab2
Evo, ja nemam komentara, lik je za mene CAR... svaka mu dala![]()
![]()
http://www.mycoolclips.com/?v=d24aaa...50cf36d9377ab2
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Haha a Regis ostao crven.. Stara fora; kod nas se prepričavala i prije našeg "Milijunaša"![]()
Lik je fakat genije. Pazi, zove oca da mu kaže da je osvojio milijun.
E, da, u SAD-u izgleda nije tabu kad pozivaš joker Zovi govoriti na kojem si pitanju, dok kod nas... Psssst. Mislim...
I, koja lakoća u tome jel odgovor točan ili ne. Kod nas bi Tarik izveo šou od 10 minuta prije nego bi kazao da je odg. točan.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
to je bila prva stvar koju sam primjetio , i gledajuci ovaj clip do kraja , cesto mi je padalo na pamet da je to neka skrivena kamera il nesto. pitanje za miljun dolara , oni za 90 sekundi procitaju pitanje , ovaj stigne DOBRO razmislit , rec da coe zvat dokera , odradit 30 sekundi sa dokerom i voditelj objavit da je odgovor tocan.
**** me pas ak kod nas nebi trebalo 20 minuta za to.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Vidio sam to prije par dana. Al fakat je lik car![]()
Zesca legenda je tip...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
A i kad pogledaš, za njih recimo to pitanje za milijun uopće nije teško...
Njihova emisija i još glumi biviši predsjednik, brijem da je bar 20% amerikanaca to znalo... Treba malo olakšat pitanja kod nas, da bar 2 godišnje uzmu milijun...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma Ameri su stupidna nacija, ako gledaš iz naše perspektive. Bokte, kod nas djecu još u osnovnoj toliko napušu bespotrebnim informacijama-povijest, zemljopis, fizika, kemija...
Zemlje bivšeg Istočnog bloka (i ex Yu) su imale jako "opasno" školstvo. Ameri iz povijesti rade samo povijest od 1776. do danas i to njihovu domaću. Nije ni čudo da znaju takva pitanja.
A, slažem se, ovo milijunsko pitanje je bilo relativno lagano.
U Mobisu!
Još kad bi i kod nas pitanje za milijun kuna bilo iz poznavanja TV serijala.![]()
Ma oni su takva nacija, nema tu natezanja i razvlačenja, zakon!
mrak!!!!!!!!!!!!
L E G E N D A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
morao sam velikim slovima!
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
cuo sam za jos legendarnijeg tipa.. bio je na pitanju za milijun necega, i isao se kockati i izgubio, pao na 32000. bio je sav u bedu ka0 i voditelj i svi u studiju, a taman je bio kraj emisije i pita tip voditelja dali smije zapaliti da se smiri jer kao bio je u bedu i voditelj kaze da moze, a tip izvadi zippo i upali ga i kaze nesto u stilu: "ti me nikad nisi iznevjerio".. i nakon toga potpise milijunski ugovor sa zippom..
LOL...koje su to priče. ZakonTako sam i ja mislio ako bi ikad došao do milijuna
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
bilo več u zajebancijama..........fulllll staro.............ja stavio
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Svaka mucuo sam za jos legendarnijeg tipa.. bio je na pitanju za milijun necega, i isao se kockati i izgubio, pao na 32000. bio je sav u bedu ka0 i voditelj i svi u studiju, a taman je bio kraj emisije i pita tip voditelja dali smije zapaliti da se smiri jer kao bio je u bedu i voditelj kaze da moze, a tip izvadi zippo i upali ga i kaze nesto u stilu: "ti me nikad nisi iznevjerio".. i nakon toga potpise milijunski ugovor sa zippom..
čast![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
pogledajte jedan njemacki milijunas,njihova pitanja su u razini osnovne škole.
de molim vas, može li netko zipat file i stavit ga na rapid!?!? molim vas..... dial up je na snazi!![]()
A vidi ovu genijalku
![]()
Koja koza covjece...
Tak i izgleda....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pa, ženu vjerojatno buni taj Mjesec. Ona ipak ostala s obje noge na Zemlji.
U Mobisu!
e bas se svakakvi pojavljuju u Milijunasu![]()
![]()
![]()
Bookmarks