Planiram uzet divx player (linijski , za tv)
Koji bi bilo najbolje uzet ? do 400 kn . il je ipak to sve isto sranje jeftino pa se gleda izgled , koji kome vise odgovara![]()
Planiram uzet divx player (linijski , za tv)
Koji bi bilo najbolje uzet ? do 400 kn . il je ipak to sve isto sranje jeftino pa se gleda izgled , koji kome vise odgovara![]()
za 350 kn možeš uzet Quadro linijski sve/moguče/formate/čitajuči player + USB ulaz što je veliki dodatak. konkretno, spojiš na njega 120 GB externi disk i nema problema sa prebacivanjem, traženjem, prženjem filmova, bar iduča 3-4 mjesecae sad, pitanje koliko to valja, ni sam ne znam, al mislim da vrijedi ono, koliko para, toliko muzike, eventualno ako te sreća poklopi pa player radi savršeno idučih XYZ mjeseci. al za 350 kn, ne znam ni koliko možeš očekivat....
@zero jesi siguran da preko tog usb hosta može player čitat divxe
angels might have been eaten.
siguran nisam, pretpostavio sam da bi mu trebalo sluzit za to.
Imam quadro 933, Divx-xvid blablabla formati, usb ulaz, čitač kartica (mmc,sd, cf itd). Zadovoljan sam playerom, lupiš karticu s moba i gledaš fotke i smarmovie filmiće.
Probao dosta filmova, svega par njih nije pročitao (ovisi o kodiranju). Jedina primjedba su, kao i kod svakog linijskog playera, premali titlovi kod divx filma.
Getro: 380 vjeverica
prek usb-a čita sve iso ko s cd-a
Ne mora biti, LG za 1200 kuna u dnevnoj sobi se može sakriti po funkcijama, jedino po čemu je bolji je fm tuner.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja ti ne bi preporučio takve stvari.Ne koštaju ti playeri bez veze 300-tinjak kuna.Ako tražiš nešto što bi ti bilo dugoročnije okani se toga.Ako pak tražiš player za sobu ili ovako sa strane onda ga uzmi.
Ovo što imaš po getrou,metro-u i sl...tipa master,quadro..nije baš vele kvalitete.
Govorim iz iskustva.
Nisam mislio tako kritično.Naravno da se zna pogodit pa kupit nešto kvalitetno za male pare.Ali objektivno uloženo=dobiveno.Poz!
čini mi se da dosta njih ima problema sa čitanjem wma formata.
sorry, krivo, mislio sam na wmvne svi, al podosta.
evo, probo wmw, nit ga ne vidi u direktoriju![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
da, na to sam mislio. wma je ok, bar koliko sam upoznat s tim playerima.
taj quadro 933 mi se cini ok , jedino me brine to sa malim tilovima
http://kvark.hr/index.cgi?menu_id=58&product_id=6308
najbolji jeftini dvd player ima hrpu modanih firmwarea plus cita sve zivo.
preporuka
mislim da cu ipak ic na quadro , imam obican dvd player od njih i super sam zadovoljan . jedino ako odem skoro u zg pa cu pogledat taj smartvision
@codiac - jel imas mozda site sa tim modanim firmware-ima ?
Bookmarks