hehe ovo je zanimljivo s tele 2 bolje prijedji na drugu mrezu ovo je smjesno da se događa ....na tome tele 2 opstaje![]()
hehe ovo je zanimljivo s tele 2 bolje prijedji na drugu mrezu ovo je smjesno da se događa ....na tome tele 2 opstaje![]()
Ja sam imao slučaj prije par godina kada mi Simpa nije htijela prihvatait bon bar jedno 3 sata (probao sam sa 2 bona). Nakon toga prihvaćena su oba.
Prelazak na drugog operatera ne garantira ti i dostupnost svih usluga uvijek ali vrijedi probati, odnosno uvijek su mogući "tehnički problemi".
Jedino se nadam da ti zbog tih "tehničkih problema" neće propasti uplaćeni iznos jer to je onda sr.....![]()
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Dogodio se tehnički problem, priznali su ga i šta bi ti još htio? Ako ti tako strašno smeta što danas nisi mogao nazvati prijeđi na drugu mrežu i riješen problem.
Ili si uzmi predplatu i problem rijesen...
Rijeseno...evo upravo sam bacio T2 karticu u smece i koristicu se samo VIPom gdje sam na pretplati
Zadnji uredio Aleksej : 18-03-2007 u 19:47
Prije kojih tjedan dana u centru Karlovca na T-mobilu nisam mogao poslati poruke niti zvati, niti je itko mene mogao dobiti. A baš u to vrijeme me je tata zvao i nije me mogao dobiti.
T-mobile je katastrofa!!![]()
Bookmarks