Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 38 od 38

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Aleksej Pregledaj post
    Ocito jesam cuo...i pise VIP a ispod Tele2, ali svejedno na toj dionici nema sanse da pricas na Telcu
    Ček, ti tvrdiš da si na vip mreži sa tele2 karticom, i s vip karticom na istoj toj mreži, a na jednom je slab signal, a na drugom je dobar?

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    SONY ERICSSON W200i
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ocito jesam cuo...i pise VIP a ispod Tele2, ali svejedno na toj dionici nema sanse da pricas na Telcu

E pa baš neznam da to ima kakve veze, jer je signal sasvim isti i za VIP i TELE2 korisnike.Tako da neznam baš kako to samo kod tebe al ajd.
    TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zbog tehnickih problema tko je danas nadopunio bon na TELE2 to mu nije prikazano tj. ne moze koristiti kune koje je potrosio za kupnju bona. Evo meni se desilo da sam ujutro u 9:30 nadopunio tele2 racun bonom, sada je 18:02, pokusavam zvati prijatelja kad ono"Ne mozete ostvariti poziv". Provjerim stanje na racunu: 0,03 kn-stanje prije nego sto sam napunio. Zovem SZK i pitam o cemu je rijec-kazu tehnicki problemi.Pitam:A kune koje sam uplatio? Odgovor:"Na zalost ne mozete ih sada koristiti zbog teh. problema".
    Mislim da je moj "teh. problem" dan kad sam kupio 095 broj...Mislim da mi je ovo bilo posljednje punjenje 095 bonom! A da ne pricam o signalu odnosno nesignalu...Od Rijeke do Pule puca veza (gdje je ima...)
    Što ti je to tako čudno. Pa prije dva tjedna isto je bilo kod Simpe zbog nadogradnje sustava.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Lenovo P2
    Operater
    Odmori mozak
    Bodovi
    12.629
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.629, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma dajte molim vas! Moderatorima-oprostite na offtopicu-ali moram intervenirati!
    Kupio sam bon od 50 kn kako bih nadoplatio SIMPA racun, i kupio 3 paketa po 5MB za simpa web n walk. To bi bilo 45 kn. I racunao da ce mi ostati jos 5 kn. Kad ono, ne mogu surfat! Skinuli su mi lovu za jedno 10 poruka sto sam im morao poslati na njihov broj-to, po mojim saznanjima,vip ne cini-i rekli da moram imati oko 3kn na racunu kako bih mogao surfati. ALI CEMU? Kad sam vec kupio pakete. I JA SAM TREBAO HITNO NA NET ZBOG VAZNOG MAILA.Tako da, molim vas, ako kritizirate, budite objektivni, i nemojte osudjivati samo 1 operatera. POUKA-TREBA IMATI STRPLJENJA!

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.539, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao koccolino Pregledaj post
    ma dajte molim vas! Moderatorima-oprostite na offtopicu-ali moram intervenirati!
    Kupio sam bon od 50 kn kako bih nadoplatio SIMPA racun, i kupio 3 paketa po 5MB za simpa web n walk. To bi bilo 45 kn. I racunao da ce mi ostati jos 5 kn. Kad ono, ne mogu surfat! Skinuli su mi lovu za jedno 10 poruka sto sam im morao poslati na njihov broj-to, po mojim saznanjima,vip ne cini-i rekli da moram imati oko 3kn na racunu kako bih mogao surfati. ALI CEMU? Kad sam vec kupio pakete. I JA SAM TREBAO HITNO NA NET ZBOG VAZNOG MAILA.Tako da, molim vas, ako kritizirate, budite objektivni, i nemojte osudjivati samo 1 operatera. POUKA-TREBA IMATI STRPLJENJA!

A sto se tice kritika sta da ti kazem...? Ne mogu kritizirati ni VIP a ni T-mobil kad mi se to dogodilo na Tele2...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Lenovo P2
    Operater
    Odmori mozak
    Bodovi
    12.629
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znam ja to. Ali iskritizirao si to kao da je pala atomska bomba. Razumijem da si bijesan. Al trebao bi razumijeti, da se to dogodilo tebi i jos nekim pojedincima. A NE SVIM TELE2 KORISNICIMA. Nitko nije savrsen-pa ni tele2, ali to nisu ni vip ni tmobile. Tele2 je za one koje zele jeftino,vip je-PO MENI-najnapredniji,a tmobile-neka sredina. Ni jedan operater ne moze odgovarati svima, kao sto ni jedan ne smije biti ocrnjen zbog gresaka koji se dogadjaju pojedincima. Ako cemo i dalje ocrniti operatere pojedinacno, ljudi ce smatrati da je operater los zbog jednog jedinog posta jednog nezadovoljnog korisnika, pa predlazem da se to ne cini. od naslova topika sam mislio da se mreza raspala! NO HARD FEELINGS!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Predlažem da se otvore tri "ljepljive" teme o problemima za svakog operatera, bilo bi puno manje ovakvih tema.
    Sad svako malo netko otvara temu o svom problemu, a u raspravu se uključi 10 ljudi koji se samo raspravljeju o tome koji je operater bolji...a malo tko pomogne ukoliko ima neko pitanje.
    Zadnji uredio radule : 19-03-2007 u 19:35

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Zvao sam ja SZK i mislim da bi bilo red da ti dopuste da nazoves ako imas hitan poziv za obavit(ipak nadoplatio sam prije 10 sati!) pa da mi poslije skinu...a ne ono bez izvinjenja-"Teh. problem-ne mozete nista dok se ne rijesi".
    Sto se mene tice, tema zakljucena! Ostao ja samo na VIPu

Ciaos!

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE C 905
    Operater
    T (ele2, mobile)
    Bodovi
    5.198
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Bodovi: 5.198, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Ukupna aktivnost: 7,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moja žena je imala isti problem. Jučer u 20.00 je nadoplatila 1oo kn na svoj račun, no mob. joj je bio blokiran sve do danas u 19.00 sati kad je opet mogla pozivat. Nije baš profesionalno.
    PS Jeste li čuli naziv za Kikiriki tarifu (na kojoj sam kao pretplatnik i sam)
    Zove se Šiptarska, a nadam se da se neće pojavit i Kokice tarifa :-)

Zatvorena tema
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Odgovora: 18
    Posljednji post: 23-06-2006, 11:20
  2. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  3. Tele2: Do 200kn na računu(pretplata i blabla)
    By YarisBlue in forum Tele 2
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 06-02-2006, 16:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove