ma dajte molim vas! Moderatorima-oprostite na offtopicu-ali moram intervenirati!
Kupio sam bon od 50 kn kako bih nadoplatio SIMPA racun, i kupio 3 paketa po 5MB za simpa web n walk. To bi bilo 45 kn. I racunao da ce mi ostati jos 5 kn. Kad ono, ne mogu surfat! Skinuli su mi lovu za jedno 10 poruka sto sam im morao poslati na njihov broj-to, po mojim saznanjima,vip ne cini-i rekli da moram imati oko 3kn na racunu kako bih mogao surfati. ALI CEMU? Kad sam vec kupio pakete. I JA SAM TREBAO HITNO NA NET ZBOG VAZNOG MAILA.Tako da, molim vas, ako kritizirate, budite objektivni, i nemojte osudjivati samo 1 operatera. POUKA-TREBA IMATI STRPLJENJA!
znam ja to. Ali iskritizirao si to kao da je pala atomska bomba. Razumijem da si bijesan. Al trebao bi razumijeti, da se to dogodilo tebi i jos nekim pojedincima. A NE SVIM TELE2 KORISNICIMA. Nitko nije savrsen-pa ni tele2, ali to nisu ni vip ni tmobile. Tele2 je za one koje zele jeftino,vip je-PO MENI-najnapredniji,a tmobile-neka sredina. Ni jedan operater ne moze odgovarati svima, kao sto ni jedan ne smije biti ocrnjen zbog gresaka koji se dogadjaju pojedincima. Ako cemo i dalje ocrniti operatere pojedinacno, ljudi ce smatrati da je operater los zbog jednog jedinog posta jednog nezadovoljnog korisnika, pa predlazem da se to ne cini.od naslova topika sam mislio da se mreza raspala! NO HARD FEELINGS!
Predlažem da se otvore tri "ljepljive" teme o problemima za svakog operatera, bilo bi puno manje ovakvih tema.
Sad svako malo netko otvara temu o svom problemu, a u raspravu se uključi 10 ljudi koji se samo raspravljeju o tome koji je operater bolji...a malo tko pomogne ukoliko ima neko pitanje.
Zadnji uredio radule : 19-03-2007 u 19:35
Zvao sam ja SZK i mislim da bi bilo red da ti dopuste da nazoves ako imas hitan poziv za obavit(ipak nadoplatio sam prije 10 sati!) pa da mi poslije skinu...a ne ono bez izvinjenja-"Teh. problem-ne mozete nista dok se ne rijesi".
Sto se mene tice, tema zakljucena! Ostao ja samo na VIPu
Ciaos!![]()
Moja žena je imala isti problem. Jučer u 20.00 je nadoplatila 1oo kn na svoj račun, no mob. joj je bio blokiran sve do danas u 19.00 sati kad je opet mogla pozivat. Nije baš profesionalno.
PS Jeste li čuli naziv za Kikiriki tarifu (na kojoj sam kao pretplatnik i sam)
Zove se Šiptarska, a nadam se da se neće pojavit i Kokice tarifa :-)
Bookmarks