a jesi li je probao upalit u bootloader modu, drzis * i # dok ga palis, i ak ti se upali u bl modu , sam je flashaj s nekim mp-om. pozz![]()
i ja napokon satro v525. priča je klasična . Išao sam ju debrendirat sa rep studiom i u presudnom trenutku kad je trebalo stisnut # i* prekine mi se usb veza. sad se više ne može upaliti ( tipkovnica samo blicne ) . Pc ne može prepoznat mob.
probao sam ono sa prespajanjem 4 i 5 konektora , ali nakon sat i pol brljanja sa svojim čevapima shvatio sam da nemam alat za takvo nešto ( osim škarica za nokte , skalper , žica od antenskog koaksijalca ...) . probao sam sa test pointom , ali sam brzo odustao vidjevši clip sa mini fleksericom ( iz gore navedenih razloga). a uz to nisam nigdje vidio di bi se točno nalazio test point ispod onog lima.
Pa me sad zanima koliko košta da mi netko oživi motorolu i gdje bi to mogao napraviti. Servis ili netko sa foruma?
a jesi li je probao upalit u bootloader modu, drzis * i # dok ga palis, i ak ti se upali u bl modu , sam je flashaj s nekim mp-om. pozz![]()
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Probao , ali nula bodova.
ajd javi se na PM![]()
Ima li još netko kakvu informaciju gdje i koliko to košta.
iz zagreba
motorola user
Mislim da je bezveze da nekome plaćaš za nešto što zaista možeš napraviti sam. Sad sam na poslu pa nemam vremena, navečer ću ti napisati step by step što treba napraviti...
imas RAM3 (sluzbeni serviser motorola u HR) negdje oko King Crossa, moram pronaci adresu a mislim da ce ti doc 300njak kuna valjda
Ma možeš to sam. To što si napravio nije nikakav velki kvar.
Dakle:
1. Izvadi bateriju
2. upeli repstudio i spoji mob sa kompom.
3. stisni * i # i držeči njih umetni bateriju.
4. zanemari poruke od kompa da ne prepoznaje USB device. Repstudio bi trebao ispisati conected.
5. Odradi postupak s Repstudiom kak spada
4. fleshaj mob
Ako ti ne upali iz prve ponavljaj dok ne uspije. Mora prije il kasnije.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
pc mi uopće ne ragaira kad spojim mob ( nema ni poruke da ne prepoznaje usb uređaj)
Što se tiće ram-a mislim da mi je previše davat 300 kn za stari mob.
motorola user
budem probao popodne kad dođem s posla . Javim odmah ako uspije.
hvala
motorola user
evo uspio j asa repstudiom završiti postupak, ali nemogu nikako staviti novi soft na njega. probao 4fr , 75r ali 0 bodova. nakon kao uspješnig flashanja samo mi tipkovnica bljesne i to je to. jedino što sad mogu spojiti mob sa pc. kod 58r mi javi neku nekompatibilnost , al ću proabt još i snjom gaziti
motorola user
ma kakvi... daj ti odlijepi pločicu od TP-a, da se na v525 (probao nekoliko puta) i samo oprezno. najlakše je napraviti testpoint.
ipa , prošla 58 i radi. baterija je več bila na izmaku. sad je i odbrendiran. hvala svima koji su pomogli.
motorola user
Bookmarks