Dižem temu iz mrtvih ali ajde da ne otvaram novu -.-
Da li je netko uspio povezati neku karticu ZABA-e i paypal?
Naime, prvo sam otvorio tekući i žena mi rekla da nije ziher hoće li raditi i nije radilo jer je maestro.
Onda sam otišao opet tamo, rekli mi da otvorim žiro, otvorio sam i žiro, čekao mjesec dana karticu, stigla je, probam, ne ide.
Na koncu im pošaljem mail, kažu da oni ništa ne znaju o tom i da ne znaju uopće što je paypal.
Na koncu sam otišao opet u poslovnicu i pametna žena koja radi tamo mi je rekla da nema logike da mi prihvaćaju kad sve ove inozemne tvrtke ne trguju s kunama, pa smo onda otvorili i devizni žiro račun.
Opet sam čekao mjesec dana karticu, opet probao i opet ne radi.
Poslao sam im opet mail, javili su mi da paypal nema verifikaciju od ZABA-e jer nisu kao sigurni, tj. da oni ne vjeruju u njihovu legitimnost pa im ne daju certifikat (haha?) te da kupim avenue mall poklon karticu i da s njom aktiviram paypal račun jer ona ne traži verifikaciju banke.
I bi tako. Preuzeo sam ju danas, registrirao, prihvatio je paypal, ali balance mi je 0.00USD i piše mi da će mi naplatiti 1.95USD i vratiti ih kada verificiram s kodom koji će mi se pokazati na izvješću na računu.
E sad, pošto ova kartica nije povezana u e-zabu nemam mogućnost pogledati taj broj. Neću niti dobiti izvješće na kraju mjeseca.
Zna li netko kako to srediti a da ne otvaram negdje drugdje kreditne kartice i račune ili kako da pogledam taj broj? Treba li mi se uopće pokazati neki balance?

Odgovori uz citat
Bookmarks