Jako mi se sviđa, pogotovo ovaj DVD-RW, samo šteta što nije DVD+-RW
P.S. Cijena u Mikronisu je 16.695,00kn
AMD Athlon XP-M Mobile
512 DDR ram
ATI 9200, 128MB
56k modem
DVD-RW
4x USB 2.0
FireWire, S-video, TV out, Bluetooth, MMC card reader
irda, lan,
2,93kg
Zadnji uredio flOoKi : 07-02-2004 u 15:42
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jako mi se sviđa, pogotovo ovaj DVD-RW, samo šteta što nije DVD+-RW
P.S. Cijena u Mikronisu je 16.695,00kn
e da i to bih vas zamolio ako naiđete negdje na jeftiniju cijenu da objavite ovdje...
jer me ovaj laptop fakat zanima...
@Dark thanks na cijeni
Nema na čemu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laptop je ok, ali sto ce ti to kad nemas ferarija?
Razlika između 1GB rama i 2GB je pre mala.Iznad 1GB je (većini) apsolutno nepotrebno. AMD bi kickao ass u igrama!!! To nema sumnje. Bojim se da je ovih 16.695,00kn najjeftinije za što ga možeš nabavi![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
moja greška, ima 512 mb rama, ali tamo je pisalo neš tako.....
Da to sam i mislio. Mislim da je 512 mb čisto dovoljno
naravno da je dovoljno. nisam ni vidio da neki laptop ima više?!
nego, 2 pitanja:
šta mislite o procesoru?
koja vga je bolja za igranje: ati 128mb ili nVidio 128mb? (ove za laptope)
Naravno Radeon: ipak je to ATI, a i DirectX je pisani za Radeon čipove, što se procesora tiče, bolji bi bio centrino, ali ipak to znači i viša cijena,...
pa ond nek mi uguraju 9600 unutra!!!!
pa dobro šta je to!!!!!!!!! pa da ja nemogu nači laptop koji bi mi odgovarao?! pa jel moguče da laptopi ne napreduju? odnosno napreduju tako sporo!!!!!!!
Ako hoćeš 9600 karticu uzmi neki Gericom. Oni su jeftini a imaju a imaju sve što ti treba
Procesor
CPU AMD ATHLON XP-M 2500 (mobile)
Ekran
15.1" TFT SXGA+ (rezolucija 1400x1050)
Grafika
ATI Radeon 9600 M10 Mobility, 64 MB DDR
Tvrdi disk
40 GB Ultra ATA-100
Memorija
512 MB DDR
Zvuk
16bit Soundsystem, SB-Pro-compatible, ugrađen visokokvalitetni mikrofon i stereo zvučnici, MP3 player! DJ-funkcije: omogućuju reprodukciju MP3 datoteka ili audio CD-a kada je prijenosno računalo isključeno, dodatni blue LCD display!
Pogon
DVD COMBO (DVD-R / CDRW / CD) - DVD snimač!
Priključci
TV-Out (S-VHS), 2 x USB 2.0, Fast IrDA 1.2, VGA port (vanjski monitor), IEEE 1394 FireWire, PCMCIA utor 1x Typ II, fax modem 56k v.90, mrežna kartica 10/100 Mbit, Line-Out, Mic-In, Paralelni port, PS/2 port
Brzi pristup
Hotkeys, MP3 BLUE LCD display!
Certifikati
FCC Class B, CE, VCCI, BCIQ, UL/CUL, TUV, CSA
Software
Microsoft Windows XP, Power DVD, Instant CD/DVD, Pinnacle studio
Dimenzije
328x278x38mm, 2.8 kg
Cijena 12758,00 Kn sa PDV-om
mmm....... ali to je ati 9600 od 64mb!
jesi siguran?
nije ti sve u mb-u... najvaznije ti je radni takt ... a procesor u ferrariju je skroz ok, po meni amd je daleko ispred pentiuma!
a graficka 9200 je losha... treba ti radeonka 9600 pro 128mb ... nista nisi napisao kakva je maticna sta ako je AGP 4* onda je sa razlogom ta graficka jer nemoze tjerati jace mozes ti imati jacu graficku ali nece raditi u svom punom sjaju jer ove jace graficke rade na AGP 8*... ali za te novce koliko kosta taj ferrari mozes nabaviti puno bolji notebook!!!
chevapi for men
Jedan od boljih notebooka ti je TOSHIBA Satellite P10-554. Ima P4 2.8 proc sa 800 MHz FSB-om, FX5600 AGP8x karticu i nije strašno skup.
TOSHIBA Satellite P10-554 Intel Pentium 4 2.8GHz
Intel Pentium 4 2.8 GHz Hyper Threading (800MHz BUS/512KB cache) 15.4" Wide View TFT colour display (1280X800) GeForceT FX Go5600 64MB DDR (128bit/8XAGP) 2X256MB (2GB maksimalno) 60GB S.M.A.R.T. DVD-RW 16 bit stereo zvuk V.90 modem, V.92 ready (56kbps data / 14.4kbps FAX) Ethernet 10/100 Base-TX 1xline-in, 1xvanjski monitor, 1xRJ-11, 1xRJ-45, 1xparallel, 1xTV-izlaz (s-video), 1xi.LINKR (IEEE 1394), 1xSDT Card slot, 1xmikrofon, 1xFast InfraRed (FIR), 1xslušalice (stereo), 3xUSB 2.0 Tipkovnica (86 tipki + 2Win tipke + 3 hot keya), Touch pad Li-Ion / 2h, AC adapter (100/240V) WinDVDT, Drag'n Drop CD, Motion DV studio, Microsoft WorksR 7.0 WindowsR XP Home Edition Širina x Duljina x Visina: 363x275x39mm, 3.62kg
Cijena 17385 Kn
gdje si našao to? i gdje vrijedi ta cijena?
GeForceT FX Go5600 64MB DDR slaba graficka
chevapi for men
pogledajte sad ovo, u reklami od gericoma (imam je u Vidi-u, a i po drugim časopisima je, ona reklama preko cjele strane sa 6 laptopa, piše da Gericom Blockbuster radeon M10 ima graficku ati mobility M10 9600 128mb... ?
Molim?????!!!!! 64 mb grafička i 128mb skoro istoooooo????
Nisu ni približno iste, samo ti uzmi 128mb grafulju svejedno koju (Ati i Nvidia daju jaaako slične performanse, već sam reko da u donjem rangu Nvidia daje jaaaaako malo bolje performanse dok u gornjem rangu Ati debelo vodi ispred Nvidie)
Ma nemoj me sad jebat. Imao sam više grafičkih nego ti mobitela i znam o ćemu pričamPoslao: Hrc
Molim?????!!!!! 64 mb grafička i 128mb skoro istoooooo????
Nisu ni približno iste, samo ti uzmi 128mb grafulju svejedno koju (Ati i Nvidia daju jaaako slične performanse, već sam reko da u donjem rangu Nvidia daje jaaaaako malo bolje performanse dok u gornjem rangu Ati debelo vodi ispred Nvidie)
Bookmarks