Poslao: sms freak
Mislim da se i Nokii smatraju preuvaženima da bi napravili takav potez,ufurali se u najuspješnijeg prizvođača mobova i znaju da će ljudi kupovati njihove fonove koliko god da koštali.Zato ja podržavam Alcatel,Sagem i Telit.Naprijed maleni!!
Mislim da ljudi ne bi trebali gledati tržišnu poziciju određene tvrke nego kako im proizvod odgovara. Istina, Alcatel u određenom razdoblju je stekao ugled proizvođača plastikanera, ali sada pokušava vratiti stari ugled koji je stekao u prošlosti. U to vrijeme su kod mene bile aktualne Nokie ali nikako nisam bio zadovoljan. Konačno, pojavom 501-inice znao sam da je to moj mobitel. I imao sam ga preko dvije godine s time da sam trpio nedostatak IRa. Sada imam 715, kako rekoh i uzimam novi mobitel kada Alcatel izda novog
Što se tice Sagema, on pak ima ugled proizvođača proizvoda sa greškom, sudeći po MC9xx seriji. U HR se vjerojatno daju na prste izbrojiti preživjeli primjerci. No, ovaj novi mi se čini prilično dobrim. Ipak, nisam siguran da bi riskirao i kupio Sagema
Telit je u posljednje vrijeme krenuo agresivnije sa mobitela tako da imaju već i model sa ekranom u boji...
Što se tiče Nokija, što reći? Proizvođač br. 1, ali koristiti ga samo kome odgovara. Meni ne odgovara.

Pozdrav!