Ej bok ljudi! Imam samo jedno pitanje u vezi sa ovim mobitelom; dali netko mozda zna kada bi se trebao pojaviti na nasem trzistu i kolika bi mu trebala biti cijena? Unaprijed se zahvaljujem... POZDRAV
sve 5!ja samo mislim na ostale!a šta ćeš kad sam duša od čovjeka...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ej bok ljudi! Imam samo jedno pitanje u vezi sa ovim mobitelom; dali netko mozda zna kada bi se trebao pojaviti na nasem trzistu i kolika bi mu trebala biti cijena? Unaprijed se zahvaljujem... POZDRAV
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Vrijeme pojave neznam ali cijena bi mu trebala biti ista kao i modeli OT511 =cca.1300 kn.Pa tu ti je u Splitu Elektromagic pa probaj njih pitati kada dolazi.
Elektromagic???
Prije će saznati od susjede nego od njih, svojevremeno sam ih pilio za OT 311 i kad sam dobio informaciju da se neće pojaviti na našem tržištu tj. da ga neće imati u prodaji a oni to znaju kao zastupnik dotični se pojavio u paketima naših operatera i u ponekim trgovinama...![]()
Daj mi please playeru reci di si ovo fotke maznuo stvarno su unbilivbl svaka ti čast![]()
Viva la Nippon!!!
A zasto ? surfaj malo po netu , trazi . . . . .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da se nisi više usudio zgurat fotke ovdje!već mi ih je pun kufer!![]()
Fakat je mob zakon barem po slikama možda si ga ubodem sada imam Alcatel 511 i zakon mi je.Samo da što prije dođe u prodaju kod nas.
Mislim da ljudi ne bi trebali gledati tržišnu poziciju određene tvrke nego kako im proizvod odgovara. Istina, Alcatel u određenom razdoblju je stekao ugled proizvođača plastikanera, ali sada pokušava vratiti stari ugled koji je stekao u prošlosti. U to vrijeme su kod mene bile aktualne Nokie ali nikako nisam bio zadovoljan. Konačno, pojavom 501-inice znao sam da je to moj mobitel. I imao sam ga preko dvije godine s time da sam trpio nedostatak IRa. Sada imam 715, kako rekoh i uzimam novi mobitel kada Alcatel izda novogPoslao: sms freak
Mislim da se i Nokii smatraju preuvaženima da bi napravili takav potez,ufurali se u najuspješnijeg prizvođača mobova i znaju da će ljudi kupovati njihove fonove koliko god da koštali.Zato ja podržavam Alcatel,Sagem i Telit.Naprijed maleni!!
Što se tice Sagema, on pak ima ugled proizvođača proizvoda sa greškom, sudeći po MC9xx seriji. U HR se vjerojatno daju na prste izbrojiti preživjeli primjerci. No, ovaj novi mi se čini prilično dobrim. Ipak, nisam siguran da bi riskirao i kupio Sagema
Telit je u posljednje vrijeme krenuo agresivnije sa mobitela tako da imaju već i model sa ekranom u boji...
Što se tiče Nokija, što reći? Proizvođač br. 1, ali koristiti ga samo kome odgovara. Meni ne odgovara.
Pozdrav!
Bojim se samo da se ne pojavi na HR tržištu pošto Alcatel HR tržište ne vidi pretjerano perspektivnim.Poslao: Mobyfan-ica
Fakat je mob zakon barem po slikama možda si ga ubodem sada imam Alcatel 511 i zakon mi je.Samo da što prije dođe u prodaju kod nas.
Takva je sudbina bila barem sa 701 i sada sa 715![]()
Ides ova vanja izgleda da nesto malo zna o alkatelima . . . ..
Mislis OVAJ Vanja?Poslao: " Player 4 ever "
Ides ova vanja izgleda da nesto malo zna o alkatelima . . . ..![]()
Pozdrav!
Hm . . . . koliko ja znam Vanja je zensko ime .. . . . ali uvijek ima iznimki . . . Pitam se samo tko ti da takvo lijepo ime![]()
![]()
Evo objašnjenja po stoti put!Poslao: " Player 4 ever "
Hm . . . . koliko ja znam Vanja je zensko ime .. . . . ali uvijek ima iznimki . . . Pitam se samo tko ti da takvo lijepo ime![]()
![]()
) Vanja je izvorno muško rusko ime... A to što kod hrvatskih imena sufiks -a označava žensko ime je druga priča.
![]()
Sta si ti iz Rusije![]()
![]()
Poslao: " Player 4 ever "
Sta si ti iz Rusije![]()
![]()
Po potpisu mogu zakljuciti tvoje godine, zato obustavljam ovu raspravu.
A inace i vidim po forumu da volis malo provocirat![]()
Pa ovo nije nikakva rasprava samo me zanima kak je musko ime vanja iz rusije doslo u hrvatsku ?
još jedan intelektualac...
Sta se to odnosi na mene ?još jedan intelektualac...
Iskren da ti budem, ne znam.Poslao: " Player 4 ever "
Pa ovo nije nikakva rasprava samo me zanima kak je musko ime vanja iz rusije doslo u hrvatsku ?
Sada smo otisli debelo off-topic...
Pozdrav!
pa taj plejer... ne mislim na tebe već na dečka iz rusije!ti si mi stara meta (trn u oku, dlaka u jajetu... kak god oćeš!)
Dajte ljudi koje veze imaju ALCATELi sa ruskim imenima tko oće bit muško i zvat se vanja ili žensko i zvat se Vanja uopće nije bitno smislite tipu nadimak i gotova je rasprava oko toga
Viva la Nippon!!!
Dobil sam u ruke Ot 511 prije par dana i nakon malo privikavanja na "joystick" čini mi se dosta dobar aparat. Jedino da mu je kućište malo čvršće. Pao mi je zajedno s hlačama , bio je u đžepu , sa vješalice i dobio tragove .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa moš si kupiti jednu najobičniju futrolu za njega no mora biti da je to gadan pad bio sa obzirom na to da mu je prednja strana kučišta napravljena od metala
Viva la Nippon!!!
Bookmarks