I kaj bi mi sad trebali?
CMOS kamera snima 320*240 a VGA 640*480 a koji vi mobitel znate da ima diplay 320*240 ili cak 640*480 jedino p800/p900 imaju 320*208 sto nije dovoljno ni za CMOS kameru da se pokaze u pravom svjetlu jer ona slika 320*240... jedina razlika VGA i CMOS kamera kada ih prebacis na zaslon od kompa e tek tu vidis razliku kvaliteta kamera. VGA je tek tada na kompu duplo bolja... A kada se prebaci na komp slika sa CMOS kamera slika je idealna i nista joj ne fali! Zato kada si ja ubodem telit g90 imat cu bolju sliku od svih mobitela jedino ce imati p800/p900 kvalitetniju sliku.![]()
chevapi for men
I kaj bi mi sad trebali?
Doći će i mobiteli sa većim ekranima, npr. uskoro dolazi 7700 koja ima ekran rezolucije 640*320 pixela ako se ne varam.
PhotoClip DM334 M64
http://www.ve-mil.hr/opis.asp?sifra=8489&r=1
1.700 kn
na neznam davore mozda se probaj bacit sa 20. kata mozda prezivis...
chevapi for men
cmos?
misliš cif?
malo si pobrkao neke pojmove...
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
da ti iskreno kazem u zadnjem mobilu je pisalo CMOS a ja sam mislio da je to CIF tako da nisam siguran sta je sta..
chevapi for men
simpini operateri su tragedija njima svima treba dati otkaz oni ne znaju o cemu pricaju... sta sam im danas sve rekao nisam mogao vjerovati. Jel mozete vjerovati da im je trebalo 3 sata da mi ukljuce jebeni GPRS idioti!!!
chevapi for men
Evo srećo krećem,samo da nađem tak visoku zgradu.Poslao: kappa
na neznam davore mozda se probaj bacit sa 20. kata mozda prezivis...
nevjerujem da ces je naci ...
chevapi for men
@kappa CMOS I CCD su tehnologije čipa kamere, a CIF i VGA rezolucije.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks