Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    A na sudu nemaš šta tražit.Je glupo al tako ti je to.Ti se možeš pozvat samo na grešku zaposlenika koji ti je radio ugovor.Eto,nije ti tam uključio tu pogodnost.I šta sada?..ostaje tvoja riječ protiv njegove.Oni lako kažu da ti to nisi zatražio prilikom sklapanja ugovora.
    Krivo si shvatio...poanta je da sam im slao žalbu za Unlimited kaj mi nije besplatan i dobio sam odgovor od njih doma, pismenim putem da će mi ta pogodnost za 2.mjesec biti uključena, odnosno da će mi Unlimited biti besplatan, no oni su ga uredno naplatili...tak da ta greška radnika sad više ne igra nikakvu ulogu...

@marko6630 > nebi vjerovao, čim im u T-Mobile-u spomeneš novine, useru se ko grlice i odmah postanu jako ljubazni...npr. moju staru su tak krali za Unlimited i zaprijetila im je da će ih staviti u novine, na kaj su je preklinjali da to ne napravi i da će sve srediti u nakraćem roku...nakon par dana je bilo sve sređeno, vraćen joj je novčani iznos kaj je bio naplaćen i sad je sve OK...njima bi to bi jako veliki udarac, da svi čitaju o njima kakvi su lopovi...ako imaš veze u novinama, da se to srediti...
    Bom Chicka WahWah

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia
    Bodovi
    8.377
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.377, Nivo: 21
    Bodovi: 8.377, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo preporučam da probaš nazvati SZK, objasniti situaciju i ozbiljno se izjasniti da ne das da te muljaju te da zelis da ti refundiraju preplaćeno- tad će se ona/on u SZKu savjetovati sta da radi s tobom i ako ti argumentacija imalo drzi vodu rjesit ce se stvari u tvoju korist. Vjerojatno ne u sekundi, ali kroz tjedan dva sigurno.

Nedavno su me razljutili jer mi nisu aktivirali opciju poruke, a na mob sam primio sms da mi je opcija aktivirana- odmah po računu sam nazvao szk i izjasnio se- ova mi je rekla da će poslati kolegama na provjeru- tjedan dana kasnije su me nazvali i rekli mi da nemaju evidentirano u sustavu ali da će mi oduzeti taj iznos i na računu za mjesec kasnije iznos je bio umanjen za toliko.
    Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ma kakve novine....

= Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Krivo si shvatio...poanta je da sam im slao žalbu za Unlimited kaj mi nije besplatan i dobio sam odgovor od njih doma, pismenim putem da će mi ta pogodnost za 2.mjesec biti uključena, odnosno da će mi Unlimited biti besplatan, no oni su ga uredno naplatili...tak da ta greška radnika sad više ne igra nikakvu ulogu...

@marko6630 > nebi vjerovao, čim im u T-Mobile-u spomeneš novine, useru se ko grlice i odmah postanu jako ljubazni...npr. moju staru su tak krali za Unlimited i zaprijetila im je da će ih staviti u novine, na kaj su je preklinjali da to ne napravi i da će sve srediti u nakraćem roku...nakon par dana je bilo sve sređeno, vraćen joj je novčani iznos kaj je bio naplaćen i sad je sve OK...njima bi to bi jako veliki udarac, da svi čitaju o njima kakvi su lopovi...ako imaš veze u novinama, da se to srediti...
    To ti nije vraćeno zbog nikakvih novina, jer to tamo apsolutno ništa ne znači, jer svaki drugi koji nazove prijeti nekim novinama i sličnome tome, na što nitko ni ne obraća pozornost. Unlimited je tvojoj staroj vraćen jel je krivo naplaćen, sve što je bilo previše je vraćeno... dobila ga je besplatno god potpisivanja ugovora, krivo je napalaćen i vraćeno je zbog toga, a ne novina...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Z550i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

[

@marko6630 > nebi vjerovao, čim im u T-Mobile-u spomeneš novine, useru se ko grlice i odmah postanu jako ljubazni...npr. moju staru su tak krali za Unlimited i zaprijetila im je da će ih staviti u novine, na kaj su je preklinjali da to ne napravi i da će sve srediti u nakraćem roku...nakon par dana je bilo sve sređeno, vraćen joj je novčani iznos kaj je bio naplaćen i sad je sve OK...njima bi to bi jako veliki udarac, da svi čitaju o njima kakvi su lopovi...ako imaš veze u novinama, da se to srediti...[/QUOTE]

to sto pricas je gluppppoooost....kakva opravdanja za novine.. zaprijetis im se i sta.. cak da dodju u novine radis im reklamu...a kao drugo.. nemojte platit racune i ljepo ce vam stici ovrha... sto se tice zalba... da ih napiste razumljivo mozda bi vam nesto bilo i odobreno!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  2. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  3. Koji program umjesto PC Suita za pregledavanje datoteka!?
    By D@viD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 22-02-2006, 22:26
  4. EF91, S81 i EF51 najnoviji BenQ-Siemens modeli
    By drazen in forum Benq-Siemens (svi modeli)
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 18-02-2006, 18:44
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove