= Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
A na sudu nemaš šta tražit.Je glupo al tako ti je to.Ti se možeš pozvat samo na grešku zaposlenika koji ti je radio ugovor.Eto,nije ti tam uključio tu pogodnost.I šta sada?..ostaje tvoja riječ protiv njegove.Oni lako kažu da ti to nisi zatražio prilikom sklapanja ugovora.
Krivo si shvatio...poanta je da sam im slao žalbu za Unlimited kaj mi nije besplatan i dobio sam odgovor od njih doma, pismenim putem da će mi ta pogodnost za 2.mjesec biti uključena, odnosno da će mi Unlimited biti besplatan, no oni su ga uredno naplatili...tak da ta greška radnika sad više ne igra nikakvu ulogu...

@marko6630 > nebi vjerovao, čim im u T-Mobile-u spomeneš novine, useru se ko grlice i odmah postanu jako ljubazni...npr. moju staru su tak krali za Unlimited i zaprijetila im je da će ih staviti u novine, na kaj su je preklinjali da to ne napravi i da će sve srediti u nakraćem roku...nakon par dana je bilo sve sređeno, vraćen joj je novčani iznos kaj je bio naplaćen i sad je sve OK...njima bi to bi jako veliki udarac, da svi čitaju o njima kakvi su lopovi...ako imaš veze u novinama, da se to srediti...