Bas sam mislio otvoriti istu temu ali si me preduhitrio...![]()
![]()
Evo startao je danas još jedan CeBIT...po dobrom starom običaju svi renomirani i oni manje renomirani proizvođači izlažu...danas je prvi dan pa se ne očekuje boom...ali se očekuje mnoštvo noviteta.
Dragi moji,kako budete pratili CeBIT i osluškivali novosti tako i pišite u ovu temu.
http://www.cebit.de/homepage_e
Zadnji uredio ivstojic : 19-03-2007 u 15:43
Bas sam mislio otvoriti istu temu ali si me preduhitrio...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Evo koga zanima ovdje će pristizat vijesti http://www.cebitnews.com/news.shtml
Evo nekih zanimljivosti sa CeBita.Ovo će vjerujem obradovati sve priklonike samsunga.Jer samsung ponovno visoko leti.
Samsung predstavio mobitel sa 10-mpx kamerom!!!
Riječ je o modelu SCH-B600.
Ever hold a ten megapixel cameraphone? Naw, neither had we, not until today anyway. Straight from the floor at CeBIT, we've got the Samsung SCH-B600 with an integrated 10 megapixel shooter. It's never gonna come anywhere close to the US or Europe so nuzzle up to your monitor real close-like and take in this beauty
![]()
Prvi mi se sviđa...građa...samo boja da je druga...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ovaj anycall je dobar a nasljednik e 900 je sjajan...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 19-03-2007 u 19:27
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
samsung po starom obicaju izbacuje brdo novih modela.
Uopće mi ne izgleda dobro ovaj K850...![]()
A vidi se da je prototip...bit će naravno dizajnerskih promjena..ovo je samo kao početna ideja.
Da,to sam zaboravio napisat.
naj mob na svijetu ovaj samsung SCH-B600
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
b600 je predstavljen prije 2 godine,
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Sumnjam da je kamera od 10mpx.O ćem pričamo??
No da ne zaje**** i ovu temu pustimo sada to.Nek tema bude za novosti sa CeBITA i eventualne komentare.Danke!
SCH B600 je u prodaji vec nekih sest mjeseci u Koreji i Japanu.ima kameru od 10mp sa 3x optickim zoomom.najavljeno ja da ako bude interesa ponudit ce i GSM verziju.
zato je model ponovo prikazan na CEBIT-u ,da se vidi interes.
E vidiš,to nisam znao.Al i dalje stojim iza svog uvjerenja,da je nemoguće da je na tržišzu već 2 godine.
Mislim da bi interesa trebalo biti..i to velikog.
...baš i nema neke konkretne i zanimljive rasprave...
...čitao sam u novinama da i Cebit postaje dosadan, te da polako i ondje izlagači gube interes... ne znam čemu sve to vodi, možda sudbini kao što je zadesila naš Info...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks