System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
OK. Frend mi je dao stari zippo, zlatni(ne pravo zlato). Gdje nabaviti punjenje(onaj bencin), kremen, one bijele spužvice i onu nit u upaljaču(ono kaj gori????).
Hvala
benzin na gotovo svakom kiosku, spužvica - medicinska vata, kremen mislim da isto ima na kiosku, a ako ne, kod prodavača zippača. nit u upaljaču - fitilj. također kod dobavljača... u gotovo svakom gradu ima takvih koji to drže.
najčešće to budu zlatari ili satari. ili oboje u jednom![]()
nisam pusac ali bi kupio zippo i koristio bi ga povremeno za izlete i boravak u prirodi (znam upalit vatru i bez sibice ali eto...)
zanima me: kako da znam da je origigi (osim po cijeni) i koliko ce trajat punjenje jer ce dosta vremena stajat u kutu
jos jedna sitnica, netko je rekao da je taj zippo napravljen za army i da se s njim mogu izvoditi zadatci tipa nekoliko zippa i pilot helica vidi di slijece, klikanje u svrhu morsea
itd...navodno toga ima jos...
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Bookmarks