Izvorno postao GoGs Ne označavaju kvalitetu, to sigurno, ali se po oznakama može vidjeti koje su se serije najviše kvarile. Zato i postoje te oznake. E sad pitanje : Jel bi išla gravura na onaj moj crveni Zippo? Boja je candy apple red mt. daj mozes li slikati tog novog zippaca, zanima me kak to odprilike uzivo izgleda ...
Izvorno postao b3mt1 daj mozes li slikati tog novog zippaca, zanima me kak to odprilike uzivo izgleda ... naravno, može... Boja je ludnica. Crvena, tj. neka candy apple crvena i to još metallic. EDIT: otvori sliku, pa ćeš jasnije vidjet kakva je boja
Izvorno postao GoGs naravno, može... Boja je ludnica. Crvena, tj. neka candy apple crvena i to još metallic. EDIT: otvori sliku, pa ćeš jasnije vidjet kakva je boja stvarno je prelijep
evo mog upaljaca
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Izvorno postao Jamal evo mog upaljaca lijep je, baš onako starinski i ofucani kako i treba izgledati. uskoro ću staviti svoj od Rolling stonesa da vidite kako sam ga izlizao i kako sad zakon izgleda. BTW, kupujem uskoro kad dođe nova kolekcija još jedan
Pravila foruma
Bookmarks