www.imageshack.us
uploadaj tamo sliku, kopiraj link koji ti izbaci za forume i samo ga paste-aj tu na forum.
www.imageshack.us
uploadaj tamo sliku, kopiraj link koji ti izbaci za forume i samo ga paste-aj tu na forum.
[img=http://img440.imageshack.us/img440/8925/spa0197xw3.th.jpg]
hvala gogs!!!!!!!!!!!
Candy apple red nije metallic boja nego candy to su boje posebne dubine koje kad se prelakiraju izgledaju preeebolesno vjerujte mi jer se bavim airbrushanjem u kojemu se dosta koristr takve boje kad se ima para za njih.
I da, netko je pitao za graviranje po candy zippu, mislim da je nemoguće jer će skinut boju jedino da ti netko blizu tebe ak ima rijesi to što hoćeš airbrushom.
godina proizvodnje? ja be vidim di to piše. vidim samo da je serija E
desno bi trebala pisat godina, a ako piše neka rimska brojka, onda je original. jer, na novoj kolekciji poslije 2000 ispod piše još dodatak "Made in USA", desno pokraj ""BRADFORD.PA"
a ovi prije 2000 nisu imali dodatak, tako da sam gotovo uvjeren da je tvoj original. ne vidim broj, dosta je izgreban na tom mjestu. daj ga probaj očitati, pa ćemo ti reći i koja je godina.
Evo, frend prije par dana našao zlatni zippo nesto slicno kao ovaj...
![]()
Zanima me jel itko možda igdje vidio Zippača, kromiranog s Cadillacovim logom? Vidio sam ga na Zippovom siteu i ludnica mi je, ali u dućanu preko puta Mimare ga nema. Ili ima negdje za naručiti?
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
OK. Frend mi je dao stari zippo, zlatni(ne pravo zlato). Gdje nabaviti punjenje(onaj bencin), kremen, one bijele spužvice i onu nit u upaljaču(ono kaj gori????).
Hvala
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
i ja imam isti problem. mislili smo da je zbog toga sto svakakve kresove stavljamo u njega, pa smo kupili bas original zippo kresove. i zippov benzin. al i dalje ga moram kurblat ko luda da upali
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kad ga jednom upalim onda hoče upalit 15 puta zaredom ako treba i onda kada ga malo pustim onda više neće niti jednom :S onda opet moram kresat ko lud
imaš prste masne?
HC4L
ne..zašto??
i jel zna ko di ima za kupit ovakav zippo
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks