I Google sprema svoj mobitel?
>>>3G, WiFi, 2 megapikslena kamera i klizna QWERTY tipkovnica<<<
Više na:
http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...a-svoj-mobitel
I Google sprema svoj mobitel?
>>>3G, WiFi, 2 megapikslena kamera i klizna QWERTY tipkovnica<<<
Više na:
http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...a-svoj-mobitel
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
Ovo je tek mockup kao i ostatak PS-ova famoznog mobitela...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
nevjerujem u to ...
ha, čuj, izgleda mrak!![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
predobro izgleda da bi bila istina.........
Jako lijepo...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ne izgleda lose a i specs su mu dobre...
vidjet cemo kad(ako) izade...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Vidim ekran..i to je to..ljubav na prvi pogled
Moram priznat dobar dizajn..
Al mi se nesviđa činjenica da sad "svaka šuša" proizvodi mobitele...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Samo kolika bi bila cijena te zvijeri???
E šta bi bilo kad bi bilo???..ajmo mi pustit sanjarenje i bujnu maštu...pa sačekat neku bolju informaciju od googla
Google proizvodi mobitele??![]()
ko ce sljedeci najaviti da pocinje sa proizvodnjom mobitela!?Ferrari ili mozda Gorenje
![]()
![]()
![]()
wow, ovo je več po mojem ukusu
After all...
Ne znam baš,ali tko zna? Google bi stvarno mogao okrenuti neku lovu s ovim,kad bi u kompi s mobilnim operaterima pružao Gmail,Maps,Docs i sve ostalo na njemu. Sjetite se najave iPhonea prije par godina - velika većina ljudi je odbacila vijest kao trač,a dotični proizvod je predstavljen i za par mjeseci stiže na američko tržište
Ne razumijem zasto svi toliko jure u to trziste mobitela, previse tu muke ima da bi se zaradila postena lova.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Očekivano da jure,tržište je ogromno i konstantno vapi za nečim novim. Ionako su to sve veliki i poznati igrači koji na svojim uređajima stvarno mogu ponuditi neke nove usluge. Apple kaže da želi zauzeti jedan posto tržišta. To ne zvuči puno,a u stvari je brojka oko 10 milijuna iPhoneova. Toliko im valjda treba da bi se projekt isplatio. Ja dajem ruku u vatru da će samo u Americi prodati toliko u godinu-dvije
Iako ne mislim da će ovo na tržište, internetom kruže glasine da bi ovaj mobitel za Google proizvodio Samsung što je ipak razlika u odnosu na iPhone
Bilo bi fora kad bi samsung proizvodio, istina da ne vjerujem da ce imati bas neke pretjerane mogucnosti personalizacije, al mob je stvarno lijep, ima veliki ekran, a meni je definitivno od svih proizvodjaca najbolji samsung...
jako lijepo izgleda, vrlo veliki ekran, vjerojatno vrlo dobro
zamišljen mobitel, nadam se će izači u prodaju.
kolko sam ja čuo, pa gorenje ili končar
nisam ziher, ali će netko od njih proizvodi mobove.
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
i meni se mob sviđa,
ali mislim da ovo neće zaživit
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
Bookmarks