Ja imam N72 kao što se i vidi tu sa strane. Mogu reći samo pohvale za taj telefon, osim što nema 3G, ali to i nije nekakav nedostatak jer video pozive tako i tako nisam nikad koristio niti mi to nešto znači. Za razliku od N70, N72 ima malo drugačiji dizajn i "osjetljiviju" plastiku na ostavljanje otisaka prstiju jer je lakirana, a ostalo je gotovo isto. Postoje neke male razlike u softwareu. Što se tiče funkcija, dobro su ti rekli u prijašnjim postovima, trebaš razlučiti za što ti treba telefon. Ako misliš samo malo razgovarati i tu i tamo koju poruku, onda ti definitivno ne treba symbian jer nebi iskoristio njegove brojne mogućnosti, ali ako se ne želiš ograničavati na funkcije i mogućnosti "običnog" telefona, onda je N72 odličan izbor. Naravno, trebaš uzeti u obzir da su to malo veći i teži mobiteli od ostalih, ali bar ćeš ga osjetiti u džepu da ga imaš. Inače, nebih se složio sa kolegom OuttaControl koji kaže da su symbiani komplicirani, baš naprotiv, vrlo su jednostavni jer ih se može u potpunosti prilagoditi tvojim potrebama, npr. od izgleda menija, navigacije i dodavanja različitih funkcija na točno određene tipke pa do instaliranja dodatnih aplikacija (ima ih more) koje olakšavaju život. Eto, da se ne upuštam u nekakve recenzije, pogledaj one linkove što ti dao Ico pa odluči.
Bookmarks