rijeseno narucio iz njemacke. vino pijem sam![]()
![]()
hvala svima koji su pokusali rijesiti moj problem
moze se zatvoriti ovaj post![]()
molio bi ako mi netko moze reci gdije u nas mogu nabaviti punjac za mog digitalca Casio EX-Z7, i da mi to javi na 098661940,, jer sam ja svoga ostavio u hotelskoj sobihmmmm zaboravio naravno
![]()
posto zivim na otoku Hvaru nemam bas puno mogucnosti isti nabaviti naravno nagrada je u kojoj litri crnoga vina ali pravoga![]()
![]()
![]()
zvonko
rijeseno narucio iz njemacke. vino pijem sam![]()
![]()
hvala svima koji su pokusali rijesiti moj problem
moze se zatvoriti ovaj post![]()
Drago mi je da si rijesio problem!
Bas me zaintrigirala ova tvoja tama, pa sam malo istrazivao!
U globalu svi se otresaju od dijelova za Casio foto aparate, kao od kuge...ne znam zasto ih onda uopce prodaju?
Da skratim, jedino prodajno mjesto u kojemu su mi natuknuli da mi mozda ovakav punjac mogli nabaviti jest Konikom, ali nisu mi bas povjerenje ulijevali. Eh, da i u Bratulicu su rekli da mogu probati, ali da nista ne garantiraju!
Temu ostavljam otvorenu...mozda jos nekome zatreba, premda sumjam![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Cao!!!
Molila bi neku dobru dusicu da mi pomogne!
Izgubila sam punjac za Casio Exilim Z700 prije par dana. Danas sam isla u njihov servis di su mi rekli da oni to nemaju.
Zanima me, znali netko di bi mogla nabaviti punjac?
please help!!!
anyone![]()
ili ako neko ima za prodat punjač...?
Bookmarks