Evo neka moja prva zapazanja o sx-u. Na zalost nemam previse vremena za istrazivanje jer spreman ispite
ali evo neke osnovne stvari.
Naravno, sve je ovo subjektivno i moram naglasiti d je verzija fw-a 5 (a 6 je vec vani sa dosta poboljsanja)
prvo tipke; evo iskreno, nakon par napisanih poruka, gotovo da imam osjecaj da sam oduvijek tako tipkao.
zamjerka ide na joystick, nekako mi je premal i presklizav (ili su moji prsti preveliki)
Kod MP3 playera mi smeta sto ne mogu napraviti playlistu. Isto mi ide na zivce to sto ne mogu iskljuciti opciju
da mi ne sprema poslane sms-ove, tko da svako malo moram pobrisati one koje sam poslao (ili mozda jos nisam skuzia di se to gasi, ali sumnjam)
Meni osobno, najvise ide na zivce symbian. ne da je los, nego nisam navikao na njega.
Poslije rada na svim ostalim siemensima, ovo mi je skroz nepoznato. Puno izbornika i podizbornika i
jednostavno se izgubim; ali dobro, kroz par dana siguran sam da ce se to srediti
Radio je odlican, ima super prijam i imam osjecaj da uopce na trosi bateriju
Uglavnom, meni se sviđa i zadovoljan sam.
Ovih dana cu ga dignuti na v6, pa cu javiti koja su vidljiva poboljšanja i staviti cu koju sliku slikanu sa SX-om
isto mi je bilo glupo ogranicenje snimanja sa zvukom na 60 sec, dok je bez zvuka neograniceno (naravno ovisno o slobodnoj memoriji),
ali to sam rijesio sa nekom aplikacijom koja omogucuje neograniceno snimanje i sa zvukom...
Eto toliko za sada...
p.s. Mozzies je jedna od najboljih igri koje sam igrao (a inace nisam fan igrica)

)
)

Bookmarks