Evo neka moja prva zapazanja o sx-u. Na zalost nemam previse vremena za istrazivanje jer spreman ispite
ali evo neke osnovne stvari.
Naravno, sve je ovo subjektivno i moram naglasiti d je verzija fw-a 5 (a 6 je vec vani sa dosta poboljsanja)

prvo tipke; evo iskreno, nakon par napisanih poruka, gotovo da imam osjecaj da sam oduvijek tako tipkao.
zamjerka ide na joystick, nekako mi je premal i presklizav (ili su moji prsti preveliki )

Kod MP3 playera mi smeta sto ne mogu napraviti playlistu. Isto mi ide na zivce to sto ne mogu iskljuciti opciju
da mi ne sprema poslane sms-ove, tko da svako malo moram pobrisati one koje sam poslao (ili mozda jos nisam skuzia di se to gasi, ali sumnjam )

Meni osobno, najvise ide na zivce symbian. ne da je los, nego nisam navikao na njega.
Poslije rada na svim ostalim siemensima, ovo mi je skroz nepoznato. Puno izbornika i podizbornika i
jednostavno se izgubim; ali dobro, kroz par dana siguran sam da ce se to srediti

Radio je odlican, ima super prijam i imam osjecaj da uopce na trosi bateriju

Uglavnom, meni se sviđa i zadovoljan sam.

Ovih dana cu ga dignuti na v6, pa cu javiti koja su vidljiva poboljšanja i staviti cu koju sliku slikanu sa SX-om

isto mi je bilo glupo ogranicenje snimanja sa zvukom na 60 sec, dok je bez zvuka neograniceno (naravno ovisno o slobodnoj memoriji),
ali to sam rijesio sa nekom aplikacijom koja omogucuje neograniceno snimanje i sa zvukom...

Eto toliko za sada...

p.s. Mozzies je jedna od najboljih igri koje sam igrao (a inace nisam fan igrica)