Ma da ti kažem onda šta je on napravio, on ti je najvjerniji Siemensovac kojeg sam upoznao, vjerni sljedbenik kojega je jednom davno oduševio Sl 45 i od tada ništa ne postoji osim Siemensa.
Na njegov nagovor sam i ja tada kupio Sl 45 i to mi je i dalje jedan od najdražih telefona koje sam ikada imao.

On ti je imao 30 000 bodova u Vip-u, a baš je htio Sx1 a toga u Vip-u nema, onda ti je on pitao lokalnog švercera za koliko mu može nabaviti Sx1 a ovaj mu je rekao - 4600 kn, onda mu je moj frend ponudio da mu on da Sasvim novi P 900 za Sx1 i lokalni švercer je pristao.
E onda je moj frend otišao u Vip i kupio s 30 000 bodova i on kaže 2600 kn novi P 900 i dao ga za novi Sx1.

Zapravo ga je on platio znači 2600 kn, ako malo ne laže jer ne znam koliko vrijedi 30 000 bodova u Vip-u.

Svi sretni i zadovoljni, lokalni švercer je odmah frknio P 900 za 4900 i zaradio još 300 kn više nego da mu je moj frend iskeširao lovu, moj frend jer je platio Sx1 2600 kn, a i frajer koji je dobio novi P 900 za 4900 kn s garancijom Vip-a godinu dana!

E da, lokalni švercer se obavezao ispoštovati garanciju za Sx1 u trajanju garancije za P 900.