Moram ovo komentirati!!
Pa koji će idiot dati toliku lovu kad za 900 kn više kupi mobitel koji je 1000000 puta bolji, SE P900. Ili za 1000 kn manje Nokiju 6600. Zbilja nisu normalni
Pa mora mu bit tolika cijena kada je to naj bolji simensov model ne racunajuci U15
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
pogle dimenzije p900
A pogle tek dimenzije ekrana sx1 i p900...
a potegni onda usporedbu koji je bolji sl55 ili p900!
..preskup je..
je skup ali za pravog siemensovog freaka to je san.............
za mene vrijedi dati novac za nj.............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
ako tebi tipke ne pašu ne znaći odmah da su sje*ane....Poslao: cyberphere
A pogle dimenzije 6600. A mislim da se ne isplati dati 1000 kn više samo zato što SX 1 ima radio i sje*ane tipke
Tko rano rani, rano dan zajebe!
stvar osobnog ukusa je ono o cemu se ne raspravlja. Meni se osobno sviđa dizajn sx-a i ok su mi tipke. Iznenadia sam se kako se brzo navikneš na njih... Tako da za mene nisu toliko sjebane...
maraschino - PTICICA
o kojoj cijeni vi pricate, nije valjda o onoj u technomediji...
to su prenapuhane cijene, prava cijena ce se znati kada dodje u siemens.
Da to sam i ja rekao, netko je vec na forumu pricao kako technomedia pretjeruje u pocetku.
Forumaš godine :)
da, a znamo i da ce npr. u VIP-a biti jeftiniji nego u siemens-ovom dućanu. Bar je tako uvijek do sada bilo...
A u technomedia-i cijene znaju biti veće i preko 1000kn neo u drugim dučanima...
maraschino - PTICICA
Cek cek. Koji je mob 5 puta bolji za te novce?
Pod broj 1 cekaj da Sx dodje u Siemens jer ce tamo biti njegova prava cijena.
A i sada P900 ne moze biti 5 puta bolji od Sx-a. Svaki ima svoje mane i prednosti.
![]()
Pogledaj na club siemens forumu u vezi tih igara
dok nasih prekomorskih susjeda talijana taj mob kosta tocno 599 eura ... posto ne vjerujem da ce imati hrvatski meni bit ce ista cijena kao u Italiji...
chevapi for men
Siemensova je filozofija oduvijek bila da, pogotovo za ove bolje modele, na početku nabije ogromnu cijenu, a nakon par mjeseci, a možda čak i manje, tu cijenu smanji za pola. S55 kad je došao bio je preko 3000 kn, sad je 1400.
a pogledaj koliko jos uvijek kosta sl45i (u ducanima gdje ga jos ima)
maraschino - PTICICA
Evo moj frenda ga je dobio nekidan, igrali smo se dva sata s njim, mob je fenomenalan.
Niti jednom se nije srušio, a popalili smo mu šest servisa i onda išli slikati s kamerom, a to je navodno zagarantirani kolaps za njega.
Tipke su takve kakve su, software je dobar i dobro poznat, bed je što ne podržava stavljanje novih tema.
Radio nije loša stvar.
Čini mi se malo slabije osvjetljenje od recimo mojeg, i čini mi se da su ikonice, i općenito sve što je grafički prikazano (dakle sve osim slika i gledanja kroz kameru) nekako slabije razlučivosti, mada je možda to subjektivan dojam zbog slabijeg osvjetljenja display-ja.
USB kabl je jaka fora, ali je bed što se ne dobije nikakav MMC ili SD uz mob, ili to možda samo taj moj frend nije dobio!?
Ali meni je mob prekrasan, ne znam jel da prodajem Nokiu il' šta da radim!?
ti mislis da je bolji od tvoje nokie 6600 (ne bih se kladio u to)
chevapi for men
Bookmarks