tih 50 brojeva ti je imenik u telefonu koji se zove "sim location" i otvara se zajedno sa brojevima sa sima, ali imas addressbook koji ima 500 brojeva i sprema se na mmc karticu
Zdravo svima i naravno pitanje!
Ja sam na svim info site-ovima vidio da SL45 ima interni imenik od 500 brojeva.Moj ima samo 50!Da li je to zato sto je u mene v.03 softver ili mozda flash memorija ima manji kapacitet?molim vas da mi odgovorite,jer bih ja rado napravio upgrade na v.56!
Da li cu onda imati 500 brojeva u imeniku, ili sam ogranicen na kapacitet flash-a?
asx
tih 50 brojeva ti je imenik u telefonu koji se zove "sim location" i otvara se zajedno sa brojevima sa sima, ali imas addressbook koji ima 500 brojeva i sprema se na mmc karticu
da, to ti je vjerojatno sim kartica. Imas li MMC? ako imas originalnu od 32 MB, nda imas 500 kontakata
maraschino - PTICICA
Ma imam od 64 MB,ali je još nisam formatirao!Da li ce mi onda Adressbook imati 500 ili 1000 brojeva?
asx
I da li mogu odmah sa V.03 flashovati telefon na V.56?
Tek cu onda kad aktiviram Javu,formatirati MMC za SL45i.
Dali to mogu uraditi?Mislim,flashovati ga bez MMC,pa onda formatirati MMC?
asx
Nije bitno koliko je velika MMC. Bitno je koliko imas slobodno mjesta na njoj. Ja se sjecam dok sam skroz nafilao MP3ice gore ostalo je slobodno kojih 100 kb.. onda mi je pisalo da imam manje mjesta za imenik.. ne 500 vec nekih 380. Ali cim sam obrisao jedan MP3, odmah se vratilo na 500.Poslao: 3aTmr
da, to ti je vjerojatno sim kartica. Imas li MMC? ako imas originalnu od 32 MB, nda imas 500 kontakata
--
. [Lejzermaster]
Nece.Poslao: kalac
Ma imam od 64 MB,ali je još nisam formatirao!Da li ce mi onda Adressbook imati 500 ili 1000 brojeva?
--
. [Lejzermaster]
Ja sam s SL42 fleshao na v56. Kao preporucljivo je prvo na v49 pa na v52 pa na v56. Sve je na vlastitu odgovornost.Poslao: kalac
I da li mogu odmah sa V.03 flashovati telefon na V.56?
Tek cu onda kad aktiviram Javu,formatirati MMC za SL45i.
Dali to mogu uraditi?Mislim,flashovati ga bez MMC,pa onda formatirati MMC?
Mislim da kad flashas MMc nema nikakve veze s tim. Nisam ziher.
--
. [Lejzermaster]
I da li si mu aktivirao Javu?
Ako jesi,da li si morao formatirati MMC za SL45i?
I kojim si kablom to radio?Jesi sa onim originalnim od SL45 sto ide u Docking Station ili onaj dobri stari od S/ME45?
asx
Da, morao sam mu aktivirati javu.
Nisam formatirao MMC.
Original kablom (syncstation).
--
. [Lejzermaster]
A jesi ti prvo flashao na verziju ovu pa onu ili si direktno na V.56?
Pretpostavljam da si radio sa onim Winswup56 programom uradio i sa V56 JavaActivator?Je li proradio na prvu ili si morao ponavljati postupak?
asx
preporuka je postepeno dizati verziju, ali ja sam isto sa 23 na 56 direktno i sve super.
javu ces morati aktivirati sa java aktivatorom, i ne moraš formatirati mmc karticu. A za sl45 mozes koristiti originalni data kabel (i syncstation) za sve to...
maraschino - PTICICA
ja sma isto dizo sa 23 na 56 i nikakvih problema
Ali u mene je verzija 3, a ne 23, znaci pravo stara! Da li smatrate da moze biti kakvih problema prilikom flashanja?
asx
mislim da nebi smijelo biti problema. ti si za svaki slucaj napravi backup fullflasha prije nego ga digneš na vecu verziju...
maraschino - PTICICA
OK!
Velika hvala za podrsku!
Javicu vam kako je proslo za par dana!
asx
Bookmarks