Jel ima tko slusalice HPM-82, kakav je zvuk na njima, zato jer bi si narucio preko ebaya za 32 dolara, ili ako netko zna di se moze kupiti kod nas u ducanima,
Hvala
Jel ima tko slusalice HPM-82, kakav je zvuk na njima, zato jer bi si narucio preko ebaya za 32 dolara, ili ako netko zna di se moze kupiti kod nas u ducanima,
Hvala
Zadnji uredio stream : 12-03-2007 u 00:34
zvuk je skoro isti drek kao i HPM-70, a vrlo je vjerojatno da češ dobiti kopiju za tu lovu tak da baš i nebuš oduševljen.
uostalom onaj đojstik je praktičan sa jedne strane a opet zna smetati sa druge.
moj savijet uzmi si adapter za 3.5mm i nabavi neke odlične slušalice tipa Kos ili slično
bez tog đojstika budeš preživel ali na loš zvuk se teško priviknuti![]()
jonyb a di ima adapter za 3.5mm?
bio nekad oglas...
Radi se o ovim sluškama čist informativno( za one koji neznaju koje su pa traže po googlu, kao ja
)
Moja ti je preporuka da uzmeš HPM-70 jer imaš ionak ove kontrole na mobitelu sve (tipke za volumen koristiš za prebacivanje pjesama i za pojačavanje zvuka, a na drugoj strani imaš onu tipku za play i stop)![]()
Sjajne su mi ove sluske upravo zbog ovog daljinskog jer ponekad zna iritirati kad moras svako put cupat mob iz hlaca/jakne da presaltas stvar...
OT, zvuk je isti kao i na HPM-70 jer su to identicne sluske samo sto kod -82 imas daljinski...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks