Kupio sam danas bluetooth GPS receiver i mem. karticu od 1GB i maloprije instalirao tomtom i stavio kartu ist. Europe.
Molio bih ako netko može uploadat hrvatske glasove jer nijedan link tu na forumu ne radi ili ako mi može poslat na mail - preko pm-a mu pošaljem svoju mail adresu.
Imam još jedan problem - kad sam u početnom postavljanju opcija trebao izabrati koju jezik tj. glas hoću nisam mogao ništa izabrati tj. čini mi se da nemam glasove nikakve - nudu skrolanje kroz glasove ali kad stisnem tiplu da se pomakne gore ili dolje ništa ne prebacuje. Da li treba taj file sa glasovima samo kopirati na mem. karticu i u koji folder?
Ako sam nešto pitao što je već objašnjeno ispričavam se - ali sad jedva čekam da isprobam kako to funkcionira pa moram ubacit glase neke tete da me navodi
U jednom objašnjenju instalacije tomtoma vidio sam da se spominje neki map guam, ja to nemam u fileu koji sam skinuo, samo sam instalirao i stavio mapu u folder mape na mem. kartici. I mogao sam tražiti ulice u Zagrebu - pretpostavljam da onda koristi tu mapu - jedino ne znam treba li to još dodatno crackati ili slično, tj. mogu li koristiti mapu sad za navigaciju. Nisam ništa crackao i nije me nakon instalacije tražio nikakav serial.
Bookmarks