...kabel nije u redu... kupuj drugi...
Dakle prije 2 dana sam od Futurame kupio C81...sve je radilo ok iako je USB kabl kada sam ga uštekao u mobitel jako klimao,..pitao sam futuramu šta je to i reko je da nije to original usb od njega..ali ok..radilo je jedan dan..drugo dan sam pokušao spojiti mobitel da bi se dogodilo da se mobitel žasno zagrija kao i kabl i uopće neprepozna mobitel..kao da nije niti spojen....pokušao sam instalirati sve nove drivere i slično i dalje isto..samo se užasno zagrijava..pokušao sam staviti u sve USB ulaze i isto..a interesantno kad sam stavio na drugi komp spojim usb sa mobom,....komp se izgasi...
koji k sada?
...kabel nije u redu... kupuj drugi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
gdje se može kupiti drugi kabl i koliko para?
...to ti ne bi znao reći...potraži malo po netu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a valjda će netko reci gdje se može nabaviti.
Imaš temu tu na forumu gdje piše gdje sve ima za kupiti kabel.
Potraži malo.
govore kao da tih kabela vise nema, da se ne proizvode, da ovo sto je ostalo su zalihe i bla bla bla... ja zivin u sibeniku i imamo 3 - 4 ducana (osim vip, t-com i tele centra) sa mobitelima i opremom i sve i jedan ducan ima dca-140 kabel doslovno sve i jedan. ducan u kojem sam ja kupia prije 4 miseca je "kimer" i prije par dana kad san isa uzeti ovu motorolu bia sam u ducanu odma kraj njega i tu uz kimer ima uzeti kabel za tocno 100kn a ima ga i u nabavi. doslovno ih kod nas ima u svakoj rupi, e pa onda nerazumin kako je problem to nabavit u zagrebu osijeku i sta ja znam di. nemoj vise spajat svoj c81 s tim kabelom jer kabel ti sigurno nije u redu
computer freak
Bookmarks