Java je : jre-1_5_0_11-windows-i586-p-s
Java je : jre-1_5_0_11-windows-i586-p-s
jesi "skroz" iskljucio kaspersky (task menager -> processes)
probaj je izbrisat i izbrisat usput folder u program filesu i onda instalirat NA DRUGO MJESTO!! moze control panel\new folder\limewire
After all...
Ništa ne pomaže
Iskljuciti firewall samo da vidis je li u njemu problem... Ako je onda pogledaj koji su portovi za izlaz firewall i onda ih dodaj u opcijama Firewalla...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
nemam Firewall, prije sam imo ZA, ali sad nemam nijedan, windows firewall je OF
Znaci onaj uz windowse ti je iskljucen u potpunosti... Onda neznam, probaj verziju 4.13 beta i sve mi super radi...
Probo sam i ostale verzije, neznam šta je
Meni ti je isto tako bilo ali sam reinstalirao windowse i radilo mi je bez problema. Usput imaš SP2?
Onda nemam pojma, reinstaliraj windowse i valjda ce raditi... Sorry nemam druge ideje
Neznam šta je jer sam instaliro iste win kao i prije (sa SP 2)
neda mi se reinstliravat win, još su svježi i nevjerujem da je neki virus
Ja stvarno nemam pojma... Mislio sam da je mozda zbog firewalla, al ak njega nemas ukljucenog, onda neznam... ajd javi kad napravis (ako napravis) u cemu je bio problem...
pozdrav...
Mozda zato sto nisi raspakirao .exe datoteku, probaj je raspakirat i onda pokrenut!![]()
Provaj ga skinuti od negdje drugdje npr. http://www.download.com/3120-20_4-0....re%20&tag=srch
Rješenje je čudno
Instaliro sam WinMX i pokreno winmx i onda pokreno limewire i išlo je, poslije uninstall winmx i sve radi
Bookmarks