Prikazujem rezultate 1 do 25 od 256

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    SONY ERICSSON C905
    Godina
    44
    Bodovi
    12.320
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.320, Nivo: 26
    Bodovi: 12.320, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izvinjavam se na tekstualnim i gramatickim greskama u proslom postu (kucao sam u mraku internet cafea)...
    Znam da swf ide u tpa/preset/system/desktop/flash ...pa tu ubacim .swf
    a tema u tpa/user/theme ..........pa tu ubacim .thm
    Moj problem je sto u ovim paketima sa flash temama koje sam skinuo sa vasih linkova postoje samo .swf ali ne .thm, ja ili ne razumijem ili ne znam sta treba da uradim, kako do prateceg .thm file-a, tj. MASVA kako da editeram temu......

A drugi moj problem je sto sam na taj nacin uspio ubaciti par sledecih tema... backstreet, breakbeat, clubpulse, grouped-desktop, mimenuOrange, wlkman-dancing... ostale koje pokusam takodje na isti nacin sa xs++, ne postoje u folderu theme, ili postoje ali je izostao flash menu, jednostavno se nista ne dogodi i ako je sve normalno teklo...
    Zadnji uredio pigy : 26-11-2007 u 17:23

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Social31 days registered

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    K770i
    Operater
    eronet; Bhmobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pigy Pregledaj post
    Izvinjavam se na tekstualnim i gramatickim greskama u proslom postu (kucao sam u mraku internet cafea)...
    Znam da swf ide u tpa/preset/system/desktop/flash ...pa tu ubacim .swf
    a tema u tpa/user/theme ..........pa tu ubacim .thm
    Moj problem je sto u ovim paketima sa flash temama koje sam skinuo sa vasih linkova postoje samo .swf ali ne .thm, ja ili ne razumijem ili ne znam sta treba da uradim, kako do prateceg .thm file-a, tj. MASVA kako da editeram temu......

A drugi moj problem je sto sam na taj nacin uspio ubaciti par sledecih tema... backstreet, breakbeat, clubpulse, grouped-desktop, mimenuOrange, wlkman-dancing... ostale koje pokusam takodje na isti nacin sa xs++, ne postoje u folderu theme, ili postoje ali je izostao flash menu, jednostavno se nista ne dogodi i ako je sve normalno teklo...
    <?xml version="1.0"?>
    <!-- Created with Sony Ericsson Themes Creator -->
    <Sony_Ericsson_theme version="4.5">
    <Desktop_style Type="File" Source="simplee.swf"></Desktop_style>.........
    ev ovo sto ti je crvenim podvuceno,to je naziv flash menija,i to treba promijeniti u theme.xml. znaci ako ubacis orbitorange.swf, onda u temi koju hoces da koristis sa tim menijem stavis ovo,znaci 4. red ti mora ovako pisati..
    K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
    zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8

Slične teme

1. K700 Vaše najdraže teme
    By konan1 in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-02-2006, 17:00

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove