e to ti je kad ne skidas sa torrenta
predlazem da pronadjes istu verziju igre na torrentu ako uopce ima, pa da procitas u komentarima kako to rjesit.
vjeropvatno postoji neki patch koji dodaje engleski jezik...
e to ti je kad ne skidas sa torrenta
predlazem da pronadjes istu verziju igre na torrentu ako uopce ima, pa da procitas u komentarima kako to rjesit.
vjeropvatno postoji neki patch koji dodaje engleski jezik...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nabavio igru, igra je odlična, još da se može auto razbit i da se u onim Tuning kućama malo bolje može sredit, uff.
Samo pitanje jedno, igram na LOW detaljima, 800x600 rezolucija i šteka mi. Stavim rezoluciju manju opet šteka.
Sad neznam dal je do grafičke ili ram-a.
Imam Barton 3000, ATi 9550 extreme i 2x256 dual channel GEIL ddr400.
da ponovim pitanje: koja je svrha editora u TDU kad nemožeš voziti svoje utrke
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Imam amd athlon 64 san diego 3700+ , 2gb rama , audio sustav od 2000 kn , geforce gigabayte 7300 gs i dok se vozim radi a kad uđem u utrku šteka
postavke na najmanje
Pa fakat neznam kaj je to pola sata igram super radi i opet uđem i šteka ko ludo dugo loada a stvarno mi je igrica dobra
E ljudi ja bih skinuo tu igru al me zanima hoceli na pentium IV 3.00 ghz , nvidija fx5000 256 mb i 1 gb rama radit zadovoljavajuce na 1024x768
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
kako si našao kaj je trebalo napraviti ja imam isti taj problem
ja sam kupio kuću i auto idem na kao prvi race i onda mi se kamera vrti oko ceste kao da gleda auto j zelim kao na single player i neče mi da pomozite mi plz plz plz
test drive unl,imam orginal cd,prošao sam 43%,i dalje mi ne otvara nove staze i ne kužim kak da idem na multiplejer,help
Nisam igrao ovu igricu pa nisam baš upuće, ali jel imaš ISO file igre? Jesi ga mounto sa Alcoholom 120% ili Deamon Toolsima?
Glupo zvuči,al tako se ponaša igra koja nije crackirana...Ajd odnekle skini nekakav crack pa pokusaj s njim,i prije toga original file backupiraj za svaki slucaj...
![]()
Izvinite sto dizem staru temu, ali ja sam igru nabavio tek prije par dana, i mogu rec da mi je simpaticnaAli neke stinice me nerviraju... Recimo no kocenje , koje koliko god slabo dirnuo kocnicu, gume cvile... kopao sam po netu, i naso da je neki lik stavio sound file iz GTA 4 u TDU i da je puno bolje sto se moze i zakljucit iz prilozenog klipa http://www.youtube.com/watch?v=Ot7JDP1rjws ... na zalost ne linkovi za download tog gta4 fajla vise ne rade, pa me zanima da li netko ima na pc-u gta 4 pa je voljan sherati taj fajlic od braking sounda ?
Druga stvar, u igri ne cujem ambient sounds, znaci auto stoji ugasen, i mrtva tisina je, cuje se samo ako prodje neko vozilo i nista drugo, kako da to popravim ?
Hvala!
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
ja imam:
Vista
Intel Pentium D 3.4Ghz, 1.0 GB ram-a, NVIDIS GeForce 7600 GS.
Nemam problema sa trzanjem, jednom mi se desilo da je grafika prošarala, te sam igricu ponovo pokrenuo i sve je O.K. No ono što me zanima je gdje se podešava rezolucija i ostalo. Jer kod mene se sama podesi na rezoluciju koja je u upotrebi tj.1280x1024. O igrici ne mogu pono reci jer to igra moj sin koji ima 8 godina a ja sam onaj koji to sve treba podesiti zbog mira u kuci. Ako nekom mogu pomoci tu sam.
Pozdrav.
Jel igra tko na netu TDU ???
Ma igra dosadi jako brzo ako ne igras online...
kako to igrati na internetu?
Pa lijepo, napravis account, spojis se na TDU server i igras na netu![]()
aha jel ti imas test drive ultimate?
Mislis Test Drive Unlimited? hehe.. da.. i treba ti original igra da bi igao na netu..
Bookmarks