Pa naravno da možeš
Dali se sa bilo kojim bluetooth adapterom za komp moze spojiti komp i mob sa bluetoothom
Ma razmišljao sam i za skoro iste pare mzes dobiti bluetooth a ne kabel ili ir
bluetooth je najbolje rijesenje..kabel ne valja..IR nepraktican...
I daljina je veća. IR je do 1 metar u idealnim uvjetima, kabel do najviše 2m, a bluetooth ima doseg do 10(Bluetooth 2.0 100)metara
ali nema mobitela koji podržava bt 2.0.
a ja sam IrDA spajao s puno više od metra i to preko ogledala - i radilo je savršeno. BT je naravno najelegantniji.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
druga strana priče ti je kaj ti mobilni telefon podržava preko bluetooth a kaj preko infrared veze. iako i infrared i bluetooth u mobilnom telefonu emuliraju serijsku vezu, ponekad proizvodjaci nekog vraga izvode pa ne mozes sve radnje na oba nacina...
kao npr na panasonicu x70, zar ne zapp?![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i čist sumnjam da je jedini....
zato možda najbolje, bullet, da napišeš koji telefon imaš pa nek ti ljudi vele iskustva kak funkcionira BT s tim telefonom.
Zaboravio sam reći da u iznimnim situacijama uspijeva i više, ali je to ipak rijetkost i sigurno ne uspijeva sa svim modelima.Poslao: whiteboy
ali nema mobitela koji podržava bt 2.0.
a ja sam IrDA spajao s puno više od metra i to preko ogledala - i radilo je savršeno. BT je naravno najelegantniji.![]()
Ma imam t610
Bookmarks