Evo momci su našli nešto zanimljivo, isprobano je kod mene i radi...
It's recommended to reduce timings by 25-50%.
Here's a quick guide on how to do it.
- Download MotoSpeed.
- Backup your CG15 DRM in SMG format using Flash & Backup 3.
- Open MotoSpeed, change the language to english at the top.
- Open the DRM which you backed up earlier in MotoSpeed.
- Click on the first text string in the first column.
- Change it's value to 25 - 50 % less.
- Do this for every entry. When you're done click Save changes.
- Flash the saved DRM with F&B 3. To do this, click write data tab, click add, for the start adress we'll use 10D20000 and for the Code group Cg15, write data.
MotoSpeed download!!!
lako je copy/paste napraviti sa drugog foruma i samo tako pljunuti temu bez ikakvog objašnjenja što je to i čemu služi!
Pa de čovječe, ovo je balkanski forum i ima ljudi koji ne znaju engleski! ili prevedite ili ovo u smeće. LOOOL
Ne radi ti link za MotoSpeed!
hvala nekom sto znam engleski... ali za cega je ovo...
za mi mob brze radi, otvara stvari i to ili sta???
evo prijevod za balkance
-skini motospeed sa linka a kraju posta (ili pretrazi google za tom stvarcicom)
-napravi backup cg15 u fb3 u smg formatu (otvorite fb3, spojite mob i on vam ga prepozna, ispod je zeleno svijetlo, odete na tab read data i označite polje cg15 (drm graphics) sa kvacicom ... odete bna settings i namjestite gdje da vam snima taj cg15. i vratite se na tab read data i desno bolje stisnete read data.
-otvorite motospeed i njamjestite na engleski jezik.
-otvorite onaj drm file sto ste radili backup (cg15, otvorite ga od tamo gdje ste namjestili da vam ga snimi)
-u prvoj kolumni kliknite na prvi string
promjenite mu vrijednost na 25 - 50 % manje.
- napravite to za svaki ulaz...
kad ste gotovi kliknete SAVE CHANGES.
-stavite snimljeni drm sa FB3 natrag na mob (kliknete write data tab, zatim add, za početnu adresu koristite 10D20000 i za grupni kod koristite cg 15, i kliknete write data.
eto prevedena verzija za balkance
(ovo je cisto prijevod, zadnje stavke nisu provjereno, ovo na početku je)
Zadnji uredio Inovator : 09-03-2007 u 13:06
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
evo ja to sad sve napravio...
pokaze mi se oni stringovi.. kliknem na njega i dole gdje pise value (msek) jel to trebam mijenjat npr ako pise 2000 ja stavim 1400 ili???
ili pisem postotoke...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Uploadaš MotoSpeed? Nema šanse da ga nađem na Googlu![]()
Treba napisat vrijednost a ne postotke, reuploadat cu motospedd kroz nekoliko minuta, ja sam sve smanjio za 40%, no koliko sam skuzio ne daje bas puno brzine, malo se brze digne jedino kada se moto pali...:-D...
MotoSpeed!!!
Zadnji uredio bubyx : 09-03-2007 u 22:19
odite na www.e398mod.com ima tamo
Tutorial za korištenje MotoSpeeda!!!
Kada skinete tutorial s neta, onda ga otpakirate sa win rarom ili sto vec imate, nakon toga pronadjete file Motospeedflash.swf i prenesete ga samo u prazni tab u mozilli ili ga pregledate sa media player classicom ili sa ovog linka skinete swf player i pogledate tutorial...
Nadam se da je jasnije...:-D...
Zadnji uredio bubyx : 10-03-2007 u 01:55
pa ubacujes vrijednosti za 25-50% manje...
znaci ako imas 2000 ubacis npr 1500 (10% od 2000 je 200, 25 posto je 500) i to je to
tamo di imas 1000 tamo stavis 600 (to ti je za 40 % manje) i sve tako smanjujes...
brzina je mal veca pri kretanju kroz izbornik i to ali otvaranje slika i tih stvari je isto ili neznatno...
covik vam stavi temu i program da mozete skinit i koristit a vi ga idete pljucat i napadat. moga je ostavit sebi na disku i nikom nista. to sta ste polupismeni i ne razumite engleski vas je problem. daj procitajte bon ton i malo kulture, da san moderator sve bi vas poskida sa foruma. pa lipo pitajte a ne odma sta ce to, lako ovo lako ono. pa ima je dobru namjeru uostalom program je ok
Zadnji uredio MKCyber : 10-03-2007 u 14:50
computer freak
bilo mi je samo krivo sta je on stavio program da ga se moze koristiti a gogs na njega onako reagira, i ti bi se glupo osjeca. necu se svadat, neka maknu nase postove nisu za ovu temu
Zadnji uredio MKCyber : 10-03-2007 u 15:35
computer freak
Netreba bas u svakom polju da se smanji njena vrednost..
Neka od polja su poznata za cega sluze a neka ne..
Lista za cega sta sluzi:
Nemam vremena ovo da prevodim,pa kome je raspolozen moze slobodno..Code:Not used Time for holding Smart key for activating second function. Time for holding the Menu button for making favourites. Holding the key for repeated action. Time between repeats when holding key with repeated action. Standart timing for keypress and holding Time for holding keys and making tones Time for holding the Voice key when activating dictaphone record Time for holding the Red key when turning off phone No description yet Maximum time for holding the key when making combinations (Menu + * for example) No description yet No description yet No description yet Time for holding the "clear" button to delete the whole text. Time for holding the key when making the Pause and "+" sign when typing number Timing for disappearing the incoming messages Timing between duplicate message. For example quantity of dots in the title of the list with tones, pictures and videos Blinking time of the cursor when typing messages No description yet No description yet Timing for redraw of the images (charging battery, data receipt). Holding when choosing icon in the menu No description yet No description yet No description yet No description yet No description yet No description yet Timing for holding the red key for it's second function No description yet No description yet No description yet Holding the choose of favourite No description yet Holding the point of the list menu No description yet No description yet No description yet No description yet No description yet
...Evo ja sam sve vrijednosti smanjio za 50% ali baš sve i one za koje se zna i za koje ne...i vidi se napredak npr..imam skin iPhone i animirane ikone koje su iz drm-a su vidljivo brže nego one iz skina...eh da se barem daju i te iz skina ubrzat...
Ovaj program je zaista dobar. Mob je brži pri paljenju i u meniju ali u ulasku u multimediju nije. Whenever, koristan programčić
CARpeDiem*
Izašla je nova verzija programa, koja ima opciju da program sam podesi vrijednosti, bez izračunavanja i upisivanja.
http://rapidshare.com/files/25331898...Speed.rar.html
Bookmarks