Izvorno postao zerobravo Klapa Cambi - Gibonnijeve pjesme Klapa Cambi - Kaštel Kambelovac Klapa Cambi - Svitlo jubavi Klapa Fortunal - Fire on the sea Klapa Jadrija - Iz toverne pisma zvoni Klapa Kumpanji - Klapa Kumpanji Klapa Maslina - Sibenik (2003) Klapa Maestral - Klapa Maestral Klapa Sinj - Klapa Sinj Klapa Sinj - Sićaš li se lungo mare Klapa Srdela - Price Mora Klape pjevaju Gibonnija Klape pjevaju Olivera što trebaš da sutra uploadam? Aj stavi klapu Cambi - Kambelovac, Maslinu i Sinj! I bit cu ti jako zahvalan!!!
FORD FOCUS RS500 I like it!
Izvorno postao lujito Aj stavi klapu Cambi - Kambelovac, Maslinu i Sinj! I bit cu ti jako zahvalan!!! riješeno, poslano na PM
Izvorno postao zerobravo riješeno, poslano na PM A mogo si i tu malo sa ostatkom podijelit koji link... Meni je to sasvim OK poslušat, pogotovo kad idem na more... @ivstojic: ovaj drugi link ti ne radi... Pa da ako imaš koji drugi...
... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico A mogo si i tu malo sa ostatkom podijelit koji link... Meni je to sasvim OK poslušat, pogotovo kad idem na more... @ivstojic: ovaj drugi link ti ne radi... Pa da ako imaš koji drugi... Taj mi je jedini bio.Pitat ću buraza pa ih sve stavim. Linkove maknuo.Da ne bi bilo warez i da ne bi kakav ban.Pa ih šaljem na pm...jbg..''propisi su propisi'' hehe
Izvorno postao ivstojic Taj mi je jedini bio.Pitat ću buraza pa ih sve stavim. Linkove maknuo.Da ne bi bilo warez i da ne bi kakav ban.Pa ih šaljem na pm...jbg..''propisi su propisi'' hehe Aj poslaji meni na pm ako nije problem. hvala
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
i meni pliz samo skupljam te klape
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Izvorno postao Tome Aj poslaji meni na pm ako nije problem. hvala Tome,nisam siguran da li sam poslao tebi ili nekome tko me još tražio.Izbrisao sam outbox..pa ako nisi ti dobio javi pa ti pošaljem.Sorry,ako je došlo do zabune.
Pa ako nisi siguran posalji mu ponovno...Jedan pm vise manje.
Pravila foruma
Bookmarks