Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SE K750
    Operater
    T-Mobil
    Bodovi
    8.125
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.125, Nivo: 21
    Bodovi: 8.125, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Panasonic DMC-FZ7EG kupnja/savjeti

Pošto sam odlučio kupiti novog digitalca, cca 2500 kuna, malo sam čitao postove i taman kad sam se odlučio za Panasonic DMC-FZ7EG-S naiđem na zanimljivu klasifikaciju (link
    http://www.telfon.net/dig/foto_nabava.php) gdje opisuju ultrazoom kao ''Pseudo-SLR igračka'' te citiram
    ''Namjena: igračka za naivce, isto kao i prethodna klasa (Kompakt srednje klase s "manualnim kontrolama"). Pravi iste slike kao i napredni kompakt, samo je nepotrebno veći, a zato što su komercijalisti u par firmi zaključili da postoji dovoljan postotak naivaca koji hoće "ozbiljni" aparat, pa su im napravili igračku koja izgledom podsjeća na stvari iz više klase.
    Konkretni modeli: Minolta Z-serija (na slici Z-3), Fuji S5500,...''

Molio bih zato da mi pokušaš pomoći pri odabiru. Da li kupiti aparat iz kompakt klase ili ultrazoom. Pitanje sam uputio tebi jer sam u tvom postu našao link. I drugi mogu dati pokoji savjet.
    Pozdrav

***Naslov teme ti je editiran. Dakle, ako se zelis obratiti samo jednome forumasu za pomoc ili da potrazis njegov savjet imas Private Messages. Ako otvaras temu, ona je javna i podrazumjeva sudjelovanje svih zainteresiranih forumasa koji je mogu vidjeti, stoga nije logicno, pa cak niti pristojno u naslovu navoditi samo jednoga od nas, tko god to bio!

Bimbi***
    Zadnji uredio Bimbi : 08-03-2007 u 20:03

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. SE k700 , Panasonic VS3 , SE s700i ili Samsung D500 ?
    By dubrava in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-11-2005, 15:20

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove