Maa dosta je active sync. Teme ubacuješ tako da ih kopiraš negdje na uređaj i u Today settigs/Appearance odabereš željenu temu. Program će sam naći gdje su teme kopirane
evo ovako uzeo sam mda compact i nisam s njim dobio cd. koji program koristite za spajanje pc-a i vašeg mda. da li mi je potreban samo active sync?
kako ubacit nove teme? malo sam čitao hintove ali nisam uspio ugasit Gprs?
može svi savjeti koji bi mi mogli dobro doć....
Hvala unaprijed.
DUKE II CMGSN
Maa dosta je active sync. Teme ubacuješ tako da ih kopiraš negdje na uređaj i u Today settigs/Appearance odabereš željenu temu. Program će sam naći gdje su teme kopirane
koje aplikacije koristite za today screenove
DUKE II CMGSN
Najbolji od svih "SPB pocket plus" (IMHO)
ja bi se složio s drugom milom
e sad nemam, ako nesto iskopam javim. a zapamti gugl' je tvoj najbolji prijatelj
registriraj se nai skidajCode:www.ppcwarez.org
evo editirao sam, našao sam ga
jel isto ako iskopiram .exe na memorijsku karticu pa od tamo instaliram ili moram u neki posebni folder, nisam instalirao jos niti jedan program tako da ne znam. koliko je pocket win sličan običnim windowsima, odnosno da li se aplikacije isto instaliraju
DUKE II CMGSN
Kopiraj u bilo koji folder i pokreni ga. Možeš i na kompu. Isto tako ako je program .cab kopiraj ga na mob pa onda instaliraj.
Obični winsi i windows mobile, to su kruške i jabuke.
spoji uređaj sa kompom (prije instaliraj na komp actyve sinc). Na kompu pokreni odabrai program (exe ili sl) i prati događanja. U jednom trenutku Sinc će ti izbacit poruku da na samom uređaju nastaviš instalaciju (odabereš gdje će se aplikacija instalirat i sl). I to je to bar u 90 % slucajeva
Je, ali ako je .cab onda neće. Moraš ga kopirat na uređaj i tek onda pokrenut instalaciju.
pa to si ti vec spomenuo prije mene pa nisam opisivao, mislim da nije potrebno to je ''prosto ko' pasulj''
Da, ali kod mene neke aplikacije i kad ih ugasiš ponovo se pokušavaju konektirat. Npr. Windows live messenger. Nekad i bez ikakvog suvislog razloga, i ****** onda ne preostaje ništa drugo nego soft reset.![]()
mi smo na 2003se![]()
angels might have been eaten.
daj recite kaj je s punjenjem mogu ga bilo kada uključivat i isključivat jer mi cradle sluzi i kao stalak na poslu.
DUKE II CMGSN
naravno,može biti spojen bilokada
angels might have been eaten.
Bookmarks