Dobro sam reko(kaj me onda ispravljaš) da od w810 paše i srednji i zadnji dio. Znači ne paše samo prednji zbog joysticka kao što sam i reko. Kod zadnjeg djela na mobu ispod maske imaš pipac koji se pomakne kada poklopac otvoriš/zatvoriš. E kada poklopac kamere otvoriš koji pomakne taj pipac odmah ti u mobu se upali kamera(taj dio zna često odlaziti kada se mob rastavlja). E a kod maske od w810 koja nema taj poklopac prije nago ju staviš moraš taj pipac fiksirat u krajni položaj kao kad je otvoren poklopac kamere i na to staviš masku i sve radi normalno.
na takav mob se ne isplati stavljat bezvezna fake kučišta. ja sam da se kemija sa modelima, ali originalnim dijelovima.samo napraviš šit od dobrog moba.
Zadnji uredio AutoXpert : 11-03-2007 u 22:13
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Nisam te skroz shvatio ali slažem se s tobom. Frend neki dan kupio neku jeftinu crvenu masku i stavio na k750. Ne da mob izgleda očajno nego bi me ga bilo sram nositi. Pa misli se na kemijanje s orginalnim maskama eto pogledaj si tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37523
e imam i ja jedno pitanje, da li maska kod k750 ukljucuje i poklopac baterije? mislim, dobije li se is straznji dio ili samo prednji?
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks