Kakav backup? Vjerujem da trebaš radi garancije vratit soft gore ili?
Vjerojatno ima negdje na forumu ali meni se uopće forum neće otvoriti kompletno pa onda molim vas za razumijevanje.
molim vas ako mi itko može staviti backup od motorole v3
unaprijed hvala![]()
Kakav backup? Vjerujem da trebaš radi garancije vratit soft gore ili?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
backup cijelog mobitela, imam opciju video ali nemogu snimati jer je software ili šta već drugačiji
a i treba mi nešt u vezi tema(skinova) jer mi uopće neće temu očitat, vrati mi na moto (standardnu)
p.s.NEMAM TI JA GARANCIJU))
Ako je do toga da misliš da se nešto softverski zeznulo, skini neki soft s neta pa ga opali po mobu. Stavi novi, pa ako nisu uključene sve opcije koje te zanimaju podesi seemove i to ti je to. Ne treba ti ničiji backup za to.
neznam ti ja baš radit s tim pa me strah znaš
lakše bi mi bilo kad bi mi netko stavio backup i onda si skinem i sam mrdam a imam i svoj od svog moba za svaki slučaj
ma![]()
pa ako ne znaš flashat mob, onda nećeš znati ni backup vratiti, vjerovatno. imamo brdo tema o flashanju motorola, tutoriale, sticky teme, nemoguće je to promašiti
huuu...
ovak moj mob je kupljen u t-mobilu i u tom softveru nema SNIMANJA VIDEA dok recimo svi vipovi i tele 2 aparati imaju za snimat video, e sad, ja imam za video sve ali samo nemogu snimati pa mi treba od nekog tko ima standardne opcije od motorole v3
ja sam već pravila backup od svoje motorole al koji će mi vrag moje kad nevalja
![]()
![]()
![]()
trebaju joj svi standardni fileovi iz mobitela da ih može prekopirati preko sadašnjjih. jer ovi šta sad ima nevaljaju pa joj se dosta funkcija nemože otvoriti...
Zadnji uredio Inovator : 06-03-2007 u 23:44
Samo kopiranje fileova neće pomoći. Odnosno... Ja ti mogu poslati MMA fileove (to je glavni meni) u kojima je aktivirana videocamera, ali nju također treba preko seemova aktivirati. A to se ne radi kopiranjem fileova. S MMA fileovima samo ćeš dobiti ikonu u meniju za videorecording, ali kad je klikneš neće se ništa dogoditi - bez da editiraš seemove.
Hoćeš to probati, prema uputama koje imamo tu na forumu? Ako da, sutra ti uploadadm menije, pa onda seemove editiraš i to je to...
Backup tudzeg telefona nece odgovarati tvom. Sto se tice tog seem-a video imas ga ovdje u mom postu kao i opcije koje treba da podesis.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=33239
Kada skines taj seem samo trega da ga uploadas u telefon koristeci P2kMan i restartujes telefon. Nakon sto to uradis i postavis postavke kako sam tamo napisao imat ces video recording 90 sekundi sto je maksimum za V3.
I, Curly Sue, radi stvar?
Eh, stavio bih ga ja tu da mogu do njega. Svi slotovi za HR su puni, pa ne da skinut. Ne treba ti taj upload bar...
Strsljen, daj mailaj Sue taj file ili ga meni pošalji da ga attachiram tu gore - ja imam seemove za v3i i za K1.
EDiT: Idemo ovako: ionako moraš znat skidat/stavljat seemove na mob da si to možeš podesiti, ne? E pa skini seem 0032_0001 i 004a_0001, pa mi ih pošalji mailom na bluedevil(a)cafe.mobil.hr
Zadnji uredio BlueDevil : 07-03-2007 u 22:32
Sue, skini si program sa ovog foruma koji se zove "P2k Tools". Dakle, uštekaš mobitel u kompjuter, otvoriš P2k Tool i trebao bi ti ga prepoznati, vidjet ćeš da svijetli ona zelena "žaruljica" u programu.
Na lijevoj strani vidiš neke izbornike, klikneš na "Seem editor". Negdje na sredini prozora niže imaš dvije prazne kućice, jedna ispod druge. Recimo da imaš seem "005b_0001" - u gornju kućicu ubaciš "005b" a u donju "0001" i prisneš "Load from Phone". Tada bi ti trebali doći neki čudni znakovi, kao neke tablice.
Si uspjela doći do toga?
Evo uploado sam ti ovo na drugi host.
http://bosnaweb.bo.funpic.de/seem_004e_0001.rar
Isprobao sam link i radi. Skini P2KMan ako ga nemas jer ti je potreban za ovo.
Kad se konektujes sa telefonom Vidi gdje pise UPLOAD SEEM u ona 2 polja iznad toga upises SEEM stavi 004e a REC stavi 0001 i klikni ono Upload seem. Kad imadnes poruku Uploading seem please wait ok. (ako je na kraju OK zavrseno je) onda samo klikni ono RESTART PHONE
Kada to uradis i restartujes telefon onda idi na podesavanja.
Znaci uradi sljedece postavke ovako:
Video setup > Video length > MMS
Message setup > MMS Message Setup > Size Limit > None
Imat ces video recording trajanja 90 sekundi i u .mp4 formatu.
Ako ti sta nije jasno javi mi se na private message.
Sto se tice seem-a 0032_0001 koji ti trazio bluedevil taj seem nema nikakve veze sa videom .
Zadnji uredio Strsljen : 08-03-2007 u 06:48
Aha... seem 0032_0001 nema veze?
Recimo, neki offset 60, bit 6, koji veli "Video Camera Support"?
Ili offset 6E, bit 2 sa opcijom za uključit/isključit snimanje zvuka u videu
Ili bit 3 istog offseta, za određivanje dužine snimanja (max, MMS)?
Ifi offset 6F, bit 4, na kojem se uključi/isključi TImer za snimanje?
Ili bit 7 istog offseta, kojim se određuje kvaliteta snimanja?
Offset 70, bit 0 - lighting conditions
Offset 70, bit 1 - exposure
Offset 70, bit 6 - video camera on/off
Offset 7D, bit 7 - resolution
Offset 7E, bit 1 - Zoom
Offset 81, bit 2 - black & white style
Offset 81, bit 3 - bluish style
Offset 81, bit 4 - antique style
Offset 81, bit 5 - reddish style
Offset 81, bit 6 - greenish style
Offset 81, bit 7 - negative
Offset 82, bit 0 - styles menu
Offset 81, bit 1 - brightness adjustment
Offset 82, bit 1 - video length
Offset 8A, bit 1 - pause/resume capture option
Ne, pretpostavljam da to nema veze s videom...![]()
Sad ti mene ispravi ako grijesim.
Ukoliko se ukljuceno video snimanje sa seem 004e_0001 sve to sto si ti spomenuo ce biti ukljuceno i dostupno u:
Video > New Video (click menu) > Videos setup
Sto znaci da ona nema potrebe da ga dira. Ako dodamo jos cinjenicu da bas nema iskustva onda jos gore. U svakom slucaju kad ubaci seem 004_0001 sve ovo sto si joj ti nabrojao bit ce ukljuceno i dostupno u podesavanjima koja sam spomenuo, i nije potrebno da dira 0032 i komplikuje stvar kad moze i ovako jednostavno a isto toliko funkcionalno.
Znaci moze se editovat seem 0032_0001 al nije neophodno
![]()
Ma krivo si me shvatioJa sam samo bio rekao da, ako mi šalje seemove, nek' pošalje i 0032:0001 da ga ispregledam i pouključim sve opcije, da izbjegnemo eventualna dodatna slanja za dan-dva-pet da se uključi ovo ili ono...
Da se razumijemo ja tebe cjenim pa nemoj da mislis da se zelim prepucavati. Naprotiv.
Ona se tu ne snalazi pa pokusajem da odrzim sto je moguce lakse i jednostavnije. Ako joj treba i seem 0032 nije problem nek javi.
Edit: Ako se odluci za seem 0032 nek javi kako zeli postavke za poruke
1. da se sacuvaju u tel
2. da se sacuvaju u SIM karticu
![]()
sve sam sjebala više ništ nevalja kak bi ja htjela da bude.
molim vas ako mi možete reć kak da majknem tu jebenu kameru jer mi cjeli mob sjeban sad zbog tog, napravila sam sve kak ste rekli i još mi dečko pravio i sve bi trebalo bit ok ALI NIJE pa vas molim ako mogu preko seemova nekak ju maknut ili što već stavit novi softver u mob il šta već. I el ima možda koji seem koji to sve poništava.....?
uh....![]()
![]()
Zadnji uredio kovrchava_sue : 11-03-2007 u 14:23
Daj lupi novi MP i stvar riješena,uzmi od blue devil-a
bluedevila nema ni traga ni glasa
joj šta sam smotana
www.bluedevil.com.hr - skineš monsterpack za v3, staviš gore i to je to.
Bookmarks