Ne znam kako to ide kod Minija,ali ako ga koristiš kao disk,probaj ga formatirati... Možda pomogne. Ili ako još imaš jamstvo,vrati ga u dućan
imam ipod mini i kada ga upalim pojavi mi sei pise visit http://www.apple.com/support/ipod/
probao sam solucije sto tamo pisu ali nista
kada ga spojim na komp itunes mi javi poruku:
"Itunes has detected an ipod in recovery mode. You must restore this ipod before it can be used with itunes."
kada ga restore-am,upali se i opet mi se javlja ista poruka...
pa ako netko zna sta da napravim,bio bih zahvalan!
Ne znam kako to ide kod Minija,ali ako ga koristiš kao disk,probaj ga formatirati... Možda pomogne. Ili ako još imaš jamstvo,vrati ga u dućan
ne pomaze,opet se dogada ista stvar...
Stvarno ne znam,eventualno reinstalacija iTunesa,možda je u njima problem... Ako si probao sve s Apple supporta,mislim da bi ga stvarno trebao vratiti u dućan gdje si uzeo,pa nek se oni gnjave s njim
Itunes nemaju veze sa time.To mu se dogodi i kada ipod nije spojen na komp.Tak da to nema veze.Probaj ga resertirat na način da središnju tipku pritisneš skupa sa tipkom menu i držiš 5 sekundi.To ti je master reset a ne gubiš podatke na ipodu.
Ili instaliraj nove itunes-e i preko njih updataj novi software. Mislim da ti je zadnja verzija 1.2.1....ako se ne varam.
Eto probaj pa javi..ako ovo ne štima probat ćemo još koju caku.
ot. taj iPOD mi je tolko krvi popio da ga više i ne koristim. softver im je užasan i spor. možda je do lijenosti. očekivao sam da će to ići copy-paste sistemom.![]()
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
@balkanac: a istekla mi je garancija,vratio ja bi ga ja jos prije...
@ivstojic: probao sam to bio i nista,opet mi se na displayu pojavi ta poruka. a sta se tice itunesa i ipoda,updateo sam ih oboje ali svejedno nista
nije mi bitno da mi podaci ostanu na njemu,samo da ga uspijem upaliti!![]()
Odi onda opet na itunes i napravi downgrade softwarea.
Ako ni to neće posjeti http://www.ipodwizard.net/cmps_index.php i tamo ćeš nać riješenje problema.sretno
Onda ga nosi na popravak da ustanove kvar i cijenu popravka.
Bookmarks